Ova mama je gejmer
28.02.2023.

Najbitnije vesti iz sveta gejminga: 26. februar 2023.

Pikaču je mrtav a HBO preteruje

Nemam pojma kako ste vi proveli vikend, ali meni je proleteo. Malo umora, više kašljanja i bola u grlu i iskreno, nikakva želja za igranjem, čitanjem ili gledanjem neke serije. Ali, to ne znači da se nekim drugim gejmerima nisu dešavale neke interesante avanture i da nije bilo novih vesti. Danas smo saznali da problem sa preloadom Destiny 2 Lightfall izaziva haos, HBO se kanda stidi i prevrće očima nad The Last of Us, a greška menja imena igrača u Overwatch 2. I naravno da to nije sve!

 

Problem sa predučitavanjem Destiny 2 Lightfall zaključava igrače van igre

Destiny 2 Lightfall nailazi na probleme, ostavljajući igrače zaključanim, i to one koji unapred učitavaju igru, primoravajući ih na ponovnu instalaciju.

Trenutno istražujemo problem u kojem je prethodno učitavanje Lightfall rano izbačeno u nekim regionima“, rekao je Bungie po tom pitanju. „Preporučujemo igračima da pauziraju ovo preuzimanje do 27. februara u 9:00 PST da bi nastavili da igraju igru uživo.“ Kompanija je kasnije dodala da „PS5 igrači koji i dalje žele da igraju Destiny 2 moraju da izvrše sledeće: deinstaliraju igru, idu u Biblioteku igara, izaberu svoju kolekciju, izaberu ikonu Destiny 2, izaberu PS5 verziju na stranici Destiny 2 prodavnice , zatim i Preuzmi da bi ponovo instalirali Destiny 2.“

 

Sons Of The Forest prodao 2 miliona kopija u prva 24 sata

Nedavno objavljena igra preživljavanja Sons of the Forest uspela je da proda više od 2 miliona kopija u roku od samo 24 sata. „Hej svima“, rekao je programer Endnight na Twtter nalogu. „Hvala onima koji su nam se pridružili u našem putovanju sa ranim pristupom u Sinove šume Sons of the Forest. Prodali smo više od 2 miliona primeraka u prva 24 sata i veoma smo uzbuđeni zbog onoga što imamo na raspolaganju igračima u narednim nedeljama.

Pik tj. vrhunac za istovremene igrače je bio na nešto manje od 412.000.

 

Greška Overwatch 2 menja imena igrača bez razloga

Overwatch 2 menja imena igrača bez ikakvog očiglednog razloga. „Dakle, moje ime se samo nasumično promenilo, verujem da se promenilo nakon što sam igrao prilagođenu igru. Ne mogu da shvatim kako da ga vratim, da li neko zna kako? Otišao sam na Battle.net i kaže da je moja Battletag još uvek ista“, objasnio je, na primer, korisnik na Redditu pod imenom Karma_Sick.

Ovo je samo jedna od grešaka i tekućih problema sa greškama u Overwatch 2, nešto što je Blizzard navodno istraživao nekoliko nedelja.

 

 

HBO ne koristi najbolje tvitove

HBO je na Tviteru objavio sliku Eli i Rajli, nazivajući likove najboljim prijateljima. „Taj najbolji prijatelj gleda“, primetila je kompanija. Ovo je prirodno izazvalo niz kolektivnih prevrtanja očima ljudi iz zajednice koji su odgovorili sa ostavljanjem na stotu šala i memovima. Kao što svi znamo, Eli i Rajli su nešto više od prijatelja, ali čini se a ovi u HBO nemaju pojma da nema potrebe, jer nije spojler.

 

Pikachu je mrtav, tu je Captain Pikachu

Kompanija Pokemon otkrila je novog lika koji će pratiti Liko i Roy u njihovim avanturama u Paldei sledeće sezone. Frid je profesor Pokemona koji će pomagati našim novim herojima, a njegov partner Pokemon je Pikaču koji nosi šešir kapetana. Njegovo ime je Kapetan Pikaču. Kažu da je bolji od originalnog Pikačua a ja kažem "Sram vas bilo da ga tako lako zaboravite!

 

Slični članci

11.
Sep.
2023.
Ova mama je gejmer
Video igrice sa temom košarke su popularne već dugo. Od realističnih simulacija do zabavnih igara u arkadnom stilu, a ovo su možda najbolje od njih..
24.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Video igre su uvek oslikavale trendove a najnoviji su - igrači žele moderne krpice na glavnim likovima. Kako je danas Dan džinsa, hajde da se malo viš...
18.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Pandemija je pokazala da ne moramo da izlazimo iz stana da bismo ostali u formi. Sa druge strane, naterala nas je da shvatimo koliko je vežbanje bitno.