Ova mama je gejmer
10.02.2024.

5 omiljenih porodica u video igrama

Povezanost, ljubavi odgovornost

Neko u igre beži od stvarnosti i postaje junak kakav nije u pravom životu. Neko svoju nervozu u igrama leči pucanjem. Ali, danas kada su video igre medij toliko blizak mlađima, dobro je da povremeno vide i kako u igrama izgledaju i kako se ponašaju članovi porodice.Da li ste ikada razmišljali o tome koje su najbolje porodice u video igrama?

Evo naših pet predloga!

 

Super Mario i Luigi - Sve rade zajedno

Možda o Super porodici ne znamo mnogo jer je vrlo malo pominjano ili objašnjeno o drugim članovima njihove porodice, ali Mario i Luiđi su braća u potpunosti. Timski sportovi ili spašavanje princeza, oni su uvek na licu mesta kao jedan.  I ranije su jih dvojica ;uvali jedno drugo od opasnosti. Recimo kao kada je Luiđi morao da oslobodi Marija sa slike u ostavi Luiđijeve vile. Čak i kada se takmiče n aprimer u pojedinačnim sportovima i karting trkama, uvek se vraćaju zajedno za sledeću aktivnost nakon što se takmičenje završi. To se zove pozitivan rivalitet.

Sve porodične aktivnosti ove fantastične braće možete isprobati OVDE.

 

Kong familija - Svi kao jedan!

Gde je Mario, tu je i Kong. Ovoga puta, tu je Kong familija. Jedna od najstarijih porodica u igricama su Kongs iz franšize Donkey Kong. Iako se navodi da nisu svi u krvnom srodstvu, oni su i dalje klasifikovani kao porodica. Članovi grupe su vremenom rasli i nestajali, ali su uvek stajali zajedno kao jedinica. U svojim borbama protiv raznih neprijatelja Donkey Konga, oni brane i podržavaju jedni druge kroz bitke, izazove slagalice i avanture velike brzine. Timski rad je jedno od najvećih prednosti koje porodica može da ima, a Kongovi ga imaju u velikim količinama.

 

Joel i Ellie - Zajedno uprkos svemu

Porodica koja je osvojila i one koji igru nisu igrali ali su odgledali seriju. 

Početak The Last Of Us uvek uspeva da dotakne čak i najtvrdokornije igrače. Svedočenje tragičnog gubitka Džoelove ćerke duboko pogađa igrače. To ih navodi da ostvare slične veze kao što Džoel ima između svoje izgubljene ćerke i njegove nove saputnice Eli. Priča u igri je isto toliko priča o izgradnji odnosa na ranamaodvelike tuge koliko i priča o zombi apokalipsi. Očinski odnos između Džoela i Eli je u srcu svake akcije koju preduzmu i svakog izbora koji naprave.

It Takes Two - Zajedno je lakše

Ovo je igra o porodici. Priča o Mej i Kodiju, paru na ivici razvoda. Kada su svojoj ćerki Rouz rekli da planiraju da se razdvajaju, probudili su se u telima lutaka koje je napravila po njihovim licima. Mej i Kodi moraju da komuniciraju i rade zajedno da bi savladali zagonetke i pronašli put nazad u svoja tela. Dinamika igre i bioskopske scene pokazuju iskrenu istinu o izgradnji odnosa i napornom radu koji je potreban da bi se razumeo partner. Realna priroda njihovog odnosa zaista zna da dotakne igrače.Uostalom,podsetimose da je igra dobila nagrade i i dalje je na listama svih preporuka,

Pomozite im da se vrate u svoja tela, budite treći u It Takes Two igri.

Wind Waker - Oni kojima se heroj vraća

Na početku The Legend of Zelda: The Wind Waker nudi najjedinstveniju od svih Linkovih priča o poreklu. Živi na ostrvu Outset sa svojom mlađom sestrom Aril i njihovom bakom. Oni sudivna porodica puna ljubavi koja veoma brine jedno za drugo. Jedini razlog zašto Link kreće na Veliko more je da traži Aryll, koju je odnela džinovska ptica. Svaki put kada se Link vrati na Ostrvo Outset tokom igre, može da poseti baku da joj kaže da je bezbedan i da dopuni njenu supu, ključni lek za lečenje. Čak i nakon što je glavna priča završena i Ariyll se vratila na ostrvo, ona uvek čeka sa bakom da vidi kako se igrač ponovo vraća kući.

Koje su Vama omiljene porodice iz video igara?

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Switch Donkey Kong - Country Tropical Freeze
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Jurcaj kroz Mushroom Kingdom trkačke staze — pod vodom, na nebu i naopačke preko ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch The Legend of Zelda - Breath of the Wild
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

08.
Feb.
2024.
Ova mama je gejmer
Sve porodice su srećne nekako isto a svaka je tužna na svoj način. A šta se dešava kada imamo disfunkcionalne porodice? Dobijamo interesantne v...
20.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako vam se možda ne čine kao način da provedete vreme sa svojom porodicom, sada je na raspolaganju obilje video igara koje će se svideti celom vašem ...