Ova mama je gejmer
12.02.2024.
Autor: Danica Manojlović

Prvi trejler za “DEADPOOL AND WOLVERINE”

Ko je Deadpool?

U bioskopima od 25 jula
 

"Vajde ti si poseban, ovo je tvoja prilika....da budeš heroj veći od svih" -
Marvel studio upravo je objavio najnoviji trejler za dugoočekivani nastavak franšize - DEADPOOL, koji će se u domaćim bioskopima naći tokom leta ove godine.


Nakon šest godina pauze, u Marvelov filmski univerzum vraća se Deadpool u čijem trećem nastavku gumac Rajan Rejnolds ponovo uplovljava u glavnu ulogu. Reditelj filma Šon Levi koji je već sarađivao sa Rejnoldsom na filmu "Glavni heroj", ukrstio je dvojicu poznatih Marvelovih likova, Dedpula i Vulverina. Na velikom platnu kao Vulverin vraća se voljeni australijski glumac Hju Džekman.



Ko je Deadpool? Pravo ime mu je Vejd Vilson i bivši je pripadnik specijalnih jedinica. Zbog retke bolesti, podvrgnut je raznim ispitivanjima zbog čega su naučnici probali mnogo toga, ali u tome nisu u potpunosti uspeli. Vilson je zadobio oboljenje i celo telo mu je uništeno i prekriveno odbojnim ožiljcima. Kako je sve išlo na lošu stranu, Vilsonovo mentalno stanje se pogoršalo, pa je on u sebi stvorio još ličnosti sa kojima se često sukobljava.

Naposletku, uz pomoć tretmana postaje besmrtan. Kako bi sakrio svoj fizički izgled iskreirao je svoj prepoznatljiv kostim i postao anti heroj - Deadpool.

 

 

Slike MCF MegaComFilm

Slični članci

11.
Sep.
2023.
Ova mama je gejmer
Video igrice sa temom košarke su popularne već dugo. Od realističnih simulacija do zabavnih igara u arkadnom stilu, a ovo su možda najbolje od njih..
24.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Video igre su uvek oslikavale trendove a najnoviji su - igrači žele moderne krpice na glavnim likovima. Kako je danas Dan džinsa, hajde da se malo viš...
18.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Pandemija je pokazala da ne moramo da izlazimo iz stana da bismo ostali u formi. Sa druge strane, naterala nas je da shvatimo koliko je vežbanje bitno.