Ova mama je gejmer
12.02.2024.
Autor: Danica Manojlović

Prvi trejler za “DEADPOOL AND WOLVERINE”

Ko je Deadpool?

U bioskopima od 25 jula
 

"Vajde ti si poseban, ovo je tvoja prilika....da budeš heroj veći od svih" -
Marvel studio upravo je objavio najnoviji trejler za dugoočekivani nastavak franšize - DEADPOOL, koji će se u domaćim bioskopima naći tokom leta ove godine.


Nakon šest godina pauze, u Marvelov filmski univerzum vraća se Deadpool u čijem trećem nastavku gumac Rajan Rejnolds ponovo uplovljava u glavnu ulogu. Reditelj filma Šon Levi koji je već sarađivao sa Rejnoldsom na filmu "Glavni heroj", ukrstio je dvojicu poznatih Marvelovih likova, Dedpula i Vulverina. Na velikom platnu kao Vulverin vraća se voljeni australijski glumac Hju Džekman.Ko je Deadpool? Pravo ime mu je Vejd Vilson i bivši je pripadnik specijalnih jedinica. Zbog retke bolesti, podvrgnut je raznim ispitivanjima zbog čega su naučnici probali mnogo toga, ali u tome nisu u potpunosti uspeli. Vilson je zadobio oboljenje i celo telo mu je uništeno i prekriveno odbojnim ožiljcima. Kako je sve išlo na lošu stranu, Vilsonovo mentalno stanje se pogoršalo, pa je on u sebi stvorio još ličnosti sa kojima se često sukobljava.

Naposletku, uz pomoć tretmana postaje besmrtan. Kako bi sakrio svoj fizički izgled iskreirao je svoj prepoznatljiv kostim i postao anti heroj - Deadpool.

 

 

Slike MCF MegaComFilm

Slični članci

11.
Sep.
2023.
Ova mama je gejmer
Video igrice sa temom košarke su popularne već dugo. Od realističnih simulacija do zabavnih igara u arkadnom stilu, a ovo su možda najbolje od njih..
15.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
U jednom od prethodnih tekstova smo se bavili umetničkim delima u video igrma, ali sada je vreme da se pozabavimo igrama koje istražuju umetnost.
14.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Danas se slave divni delfini ali se priča i o lepotama gajenja biljaka. Hajde da vidimo koje igre su idealne za današnji dan!