Ova mama je gejmer
18.04.2024.

Igre za bolju kondiciju

Svetski dan vežbanja

Sada znamo da ne moramo da napuštamo kuću da bismo vežbali. Pandemija nas je naučila da cenimo svež vazduh i slobodu ali i da možemo i da pretvorimo vežbanje u igru. Fitnes video igrice su uvek bile popularne ali u poslednje vreme nas oduševljava raznovrsnost opcija koje nam omogućavaju da sagorevamo kalorije dok igramo. Fitnes igre imaju dve kategorije: VR igre i one koje nisu VR.

Fitnes igre virtuelne realnosti mogu da poboljšaju uranjanje, sa igrama kao što je Beat Saber pored koje vam minuti brzo prođu. Ipak, postoje neke divne fitnes igre koje nisu VR, posebno ako imate Nintendo Switch. Ring Fit Adventure i Fitness Boking su odličan izbor za vlasnike Switch konzole koji žele trening. Nintendo Switch Sports će pokrenuti celu porodicu. 

 

Ring Fit Adventure - kao igra za kompletni workout

Nintendo je preuzeo krunu pre dosta godina godia kao jedan od najboljih proizvođača fitnes igara sa naslovima kao što su Wii Sports, Wii Fit, a sada i Ring Fit Adventure za Nintendo Switch. Ovaj RPG sa temom fitnesa će vas staviti u položaj za vežbanje sa svojim prstenom u stilu pilatesa, da uđete u trag i pobedite zlog zmaja po imenu Dragauk.

Paket za igre uključuje Ring-Con koji se koristi za izvođenje dinamičkih vežbi i vežbi za jačanje snage dok se borite protiv neprijatelja i hvatate u koštac sa teškim rekama i trčite kroz izazovne pejzaže.

Sve u svemu, nećete naći mnogo bolje ako posedujete Svitch. A ako nemate Switch, a volite vežbanje, razmislite o ovoj opciji.

 

Just Dance 2024 -najbolje za đuskanje

Franšiza Just Dance postoji od 2009. godine i nastavlja da predstavlja zabavan način za kardio vežbu plesom uz neke od najpopularnijih pesama u svim epohama muzike.

Najnovije izdanje sadrži 40 novih hitova i univerzuma za istraživanje, sa još više pesama koje su dostupne uz Just Dance+. Takođe, nudi režim vežbanja koji prati vaše kalorije i vreme provedeno u plesu, tako da vi ili pametni sat to ne morate. Ono što je sjajno kod Just Dance je to što možete da ga igrate sa prijateljima lokalno i onlajn, pa čak i sa vašim prijateljima koji još uvek plešu na izdanju za 2023. Međutim, ne morate u grupi, pošto se skoro u svakoj pesmi može uživati solo, što vam omogućava da odlično vežbate dok slušate i plešete uz svoje omiljene melodije.

Obavezna zabava za celu porodicu!

 

Beat Saber - najbolja VR fitnes igra

Ako posedujete VR slušalice, Beat Saber bi trebalo da bude savršena igra za vas. Ovde se krećete vežbajući dok se zabavljate uništavajući leteće obojene blokove svojim svetlosnim mačem. Kako napredujete u Beat Saber, izazov eskalira od lakog do teškog, čineći blokove bržim i težim za udaranje.

Igra nudi korisne opcije kao što su režim bez greške, usporavanje pesme i namenski režim vežbanja. Ovi alati osiguravaju da se možete uhvatiti u koštac sa težim nivoima bez previše frustracija, omogućavajući igrici da ostane zabavna za sve nivoe. Uzbuđenje Beat Saber leži u njegovoj sposobnosti da vas zadrži angažovanim dok vežbate gornji deo tela.

Sa eskalirajućim nivoima težine, to nije samo igra; to je impresivno iskustvo vežbanja koje obećava uzbuđenje i nagrade dok savladate svaki nivo.

 

Zumba Burn It Up! - kardio

Just dance jeste preporuka svima ali nije jedina igra sa plesom dostupna za Switch. Odlična je i  Zumba Burn It Up!

Igra je dizajnirana da vam pruži osećaj veoma popularnih časova fitnesa inspirisanih latino plesom. Zumba uključuje živahnu muziku i koreografski prikazane vežbe kroz koje će vas igra voditi, do muzike pesama poput Cardi B, Ciare i drugih. Ako ste početnik u Zumbi, onda ne brinite, možete da izaberete nivo intenziteta za svaku sesiju, a neke pesme su sporije od drugih, što znači da tu ima prostora za napredovanje u igri.

Ako želite da se uključite u ovaj stil latino plesa, ali želite da vežbate u udobnosti svog doma, onda Zumba Burn It Up! može biti odličan izbor za vas.

 

The Thrill Of The Fight - za ljubitelje boksa

Ova igra se smatra jednom od najboljih VR boks igara na tržištu. Ali The Thrill Of The Fight može biti i jedna od najboljih video igara za fitnes.

Ponosi se autentičnošću, omogućavajući vam da se borite sa raznolikim nizom protivnika, od kojih svaki ima svoje različite stilove i tehnike borbe. Moraćete da budete precizni i vešti da nadmudrite svog rivala i pregrmite nokaut udarac, slično kao što biste morali da uradite u stvarnom životu.Ova igra može poboljšati vaše bokserske veštine. Morate da ciljate na slabe tačke da biste dodatno oslabili svog protivnika, razvijajući tako svoje bokserske sposobnosti, a istovremeno praktikovati ubistvenu vežbu.

Igra je nedavno ažurirana, a uveliko se priča o sledećem naslovu. Ako je boks ono što volite da radite da biste ostali u formi, The Thrill Of The Fight je odlična VR igra vredna vašeg vremena.

 

Les Mills Body Combat VR - Intenzivno

Ako tražite jednu od najintenzivnijih vežbi koje možete da dobijete u video igrici, teško je pobediti Body Combat VR. Igra Les Mills dolazi sa širokim portfoliom vežbi, a sve su inspirisane popularnim borilačkim veštinama zasnovanim na Bodi Combat treningu.

Pored velikog broja vrhunskih treninga, VR igra dolazi sa 50 različitih planova vežbanja prilagođenih različitim nivoima veština i ciljevima. Za razliku od redovnog časa vežbanja, svaki od ovih vežbi borilačkih veština pruža vam upečatljiva okruženja poput snova, od futurističkih gradova, pustinja na Marsu ili ulica starog Rima.

 

Radite li vi gejming vežbe?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.999,00 RSD
Vrsta
Nova
11.999 ,00 RSD

Slični članci

11.
Sep.
2023.
Ova mama je gejmer
Video igrice sa temom košarke su popularne već dugo. Od realističnih simulacija do zabavnih igara u arkadnom stilu, a ovo su možda najbolje od njih..
26.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Vanzemaljci i bića iz svemira su oduvek bila "vruća tema" za video igre.
24.
Apr.
2024.
Ova mama je gejmer
Video igre su uvek oslikavale trendove a najnoviji su - igrači žele moderne krpice na glavnim likovima. Kako je danas Dan džinsa, hajde da se malo viš...