PC
27.12.2021.

U čemu je tajna DXRacer stolica?

Ovo nisu samo stolice!

Koji DXRacer je za vas?

Udobnost nije ono jedna veličina koja odgovara svima. Imamo mnogo različitih oblika tela, visina, preferencija i težina. To znači da ćete, kada birate stolicu, posebno jednu, sedeti u njoj mnogo sati. Normalno je da želite da izaberete najbolju veličinu za vas!

Evo ponešto o modelima a vi pogledajte i pokušajte da pronađete najbolju za sebe!

VELIČINA

Prava veličina je bitna jer želite da sedite pravilno i udobno. DXRacer stolice podstiču pravilno držanje tokom sedenja, a sedenje u nekoj premaloj ili velikoj stolici može značiti sedenje u nepravilnom položaju. Prvo su tu stolice koje podržavaju korisnike ispod metar i sedamdeset. To su najtradicionalnije i najpopularnije stolice u gejmerskom stilu.

  • Serija Formula je jedan od DXR originala. Najmanja je po visini među njihovim stolicama i ima više prostora od drugih tradicionalnih gejming stolica. 
  • Serija P ili Prince je inspirisana DXR serijom Formula dok podržava još jedan inč za visinu sa dubljom bazom sedišta.
  • Racing serija je sledeća sa dve verzije. Obe verzije podržavaju korisnike do 6 inča (1.70m), ali profesionalna serija ima veću težinu i malo bolje stoji.  
  • Druga, DXR najpopularnija kategorija, su stolice koje podržavaju korisnike visine 6'2 (1.90m) i do 275 lbs (125 kg). Sve ove stolice imaju modularnu podršku kao bonus.
  • G serija je veoma slična Racing Pro, ali podržava još dva inča (15 cm) u visinu i ima više prostora za naslon za ruke.
  • Air ima ravnu osnovu koja omogućava više položaja za sedenje i prostor, a istovremeno ima i dublje sedište.
  • King je najšira stolica u ovoj grupi, sa puno prostora i dubokom bazom.
  • Master se udobno uklapa u elegantan stil kancelarijske stolice.
  • Poslednja grupa je velika—DXRacer Tank serija. Najveća stolica koja je u njihovoj ponudi a podržava korisnike do 6'6 (2 metra) i 400 lbs )180kg). Pored dubine sedišta, lider je u svakoj kategoriji.

 

 

MATERIJAL

Vrste

PU – PU koža je mekša varijanta sintetičke kože i glatka je na dodir. Najsličnija je pravoj koži od DXR osnovnih tipova sintetičke kože.

PVC – PVC koža nije tako glatka kao PU koža, ali je izdržljivija i otpornija na mrlje. To je jači i izdržljiviji materijal za duže sprečavanje habanja.

Microfiber – Ovo je DXR najmekša i najglađa koža. DXR vrhunska koža od mikrovlakana je dugotrajna i svilenkasta na dodir. Pruža dodatniosećaj i dozu luksuza.

Traditional Mesh - Ova tradicionalna mreža je mekana na dodir, a istovremeno i veoma izdržljiva. Pruža vam više prozračnog iskustva, a istovremeno je udobna i pruža podršku. Veoma je slična većini tradicionalnih jastuka za kancelarijske stolice.

Air Mesh – Mreža na DXRacer Air stolicama je napravljena od recikliranih materijala uzimajući u obzir izdržljivost. Najprozračnije iskustvo u stolicama za igre!

 

STIL

Poslednji primarni faktor je stil.

Da li želite nešto dad pokažete sa tim gejming izgledom stolice ili volite da je nešto više u kancelarijskomstilu kao što su DXRacer Master i Air?

Ili biste želeli mešavinu poput gejming stolice u potpuno crnoj boji koja bi više odgovarala kancelarijskoj estetici?

Taj izbor je u potpunosti vaša želja, a DXR pokušava da pronađe boje koje odgovaraju većini podešavanja. Ako ne vidite boju koju želite, obavezno se javite na društvenim mrežama i prenesite im svoje mišljenje!

 

Ovo su tri glavne stavke koje pomažu u pronalaženju najbolje stolice za vašu udobnost i stil.

Uvek postoji više faktora koje treba uzeti u obzir kao što su dodatna oprema, modularni delovi i cena.

Obavezno pregledajte sve naše stolice i njihove karakteristike pre nego odlučite koji model je idealan za vas. 

 

 

Slični članci

23.
Aug.
2021.
PC
Postoje stolice.. i stolice... O tome smo pisali. Ipak, Trust konstantno dobija nagrade za svoje modele.
20.
Dec.
2020.
PC
Gejmerske stolice nisu rezervisane samo za gejmere! U poslednje vreme je povećana prodaja ovih stolica kupcima koji nisu zaljubljenici u gejming već jednosta...
01.
Dec.
2020.
PC
Miševi, tastature, zvučnici, podloge i stolice. Sve je lepše kada svetli.