PC
23.08.2021.

TRUST stolice dobijaju nagrade

Ima ih i u našoj ponudi

Pisali smo o tome koliko su popularne RGB stolice.

Pisali smo i o novitetima koje smo očekivali i očekujemo do kraja godine.

Neki od tih noviteta su se pojavili na stranom tržištu i odmah dobili nagrade. Očekujemo ih uskoro i kod nas.

 

Najbolja stolica za vas i za vaša leđa zasnivaće se na nekoliko bitnih faktora. Što se tiče dizajna stolica, lumbalna podrška je od vitalnog značaja. Prva stvar koju biste trebali da stavite pod obavezno  je da li ima ugrađenu potporu koja pomaže vašem telu da održi idealno držanje tela. Neke stolice čak dolaze sa lumbalnim potpornim jastucima koji su odlični. Takođe su važni višestruko podesivi nasloni za ruke, presvlake i opšti stil; imajte na umu da ove funkcije nisu jeftine.  Različiti modeli takođe imaju različite visine i težine, pa proverite da li odgovaraju vašim potrebama. Pogledajte i širinu i dubinu sedišta. Neki proizvođači tvrde da treba sedeti prekrštenih nogu, ali to zavisi od vaše veličine i dužine nogu. Iskreno, nismo sigurni koliko je to zdravo, a kada su u pitanju žene i koliko je loše zbog cirkulacije i stvaranja celulita.

Ukoliko vam ne odgovara estetika najnovijih modela gejming stolica sa visokim naslonom i više volite nešto tradicionalnije, ima i takvih modela u ponudi. Najpoznatiji je Trust Resto i to u više boja.  Iskreno, držanje tela je verovatno poslednje na šta pomislite kada se borite desetak sati uzastopno. Ili ukoliko ste roditelj, a vaše dete gejmer, da li ste pomislili koliko je dobra stolica bitna. Učenje ili igranje, sedenje je sedenje.

 

GXT 712 Resto Pro

U pitanju je vrhunska, visoko podesiva gejmerska stolica sa izuzetno širokim sedištem napravljenog za sate udobnog igranja.

Igrači znaju da neprekidno igranje satima može opteretiti telo. Zbog toga je potrebna stolica koja vas podržava u vašim najvećim avanturama i najtežim bitkama. Trust GXT 712 Resto Pro stolica ima prilagodljiv naslon, uklonjive jastuke za donji deo kičme kao i za vratni deo, 4D naslone za ruke i podršku za težinu do 150 kg!

Ulošci velike gustine na sedištu i naslonu dopunjuju ergonomski dizajn ove stolice, dok isporučeni jastuci za lumbalni deo i vrat sprečavaju naprezanje i pružaju krajnju udobnost. Zbog prostranog dizajna, lako pristaje svakom igraču ali i svima onima koji koriste stolicu i za više satni rad.

Trust GXT 712 Resto Pro je napravljena od veganske PU kože sa elegantnim šavovima zlatne boje i detaljima koji izgledaju i na dodir su kao od antilopa. Trust je očigledno vodio računa o novim trendovima i uklopio ih u moderan a opet tradicionalan dizajn.

Ova stolica dobija dosta nagrada u poslednje vreme i nadamo se da ćemo je uskoro i sami testirati.

 

 

 

Slični članci

31.
Dec.
2020.
PC
Čini se da je naš tekst o novitetima koji nam stižu bio interesantan pa ćemo se potruditi da damo malo više informacija i odgovore na neka va&s...
20.
Dec.
2020.
PC
Gejmerske stolice nisu rezervisane samo za gejmere! U poslednje vreme je povećana prodaja ovih stolica kupcima koji nisu zaljubljenici u gejming već jednosta...
01.
Dec.
2020.
PC
Miševi, tastature, zvučnici, podloge i stolice. Sve je lepše kada svetli.