PC
23.03.2022.

TRUST RADEX – Uvek spremni za igru

Uskoro i u Srbiji

Trust opet ima novitete!

Sada su nam predstavili novog Trust Redex miša koji ima ugrađenu punjivu bateriju koja obezbeđuje do 50 sati neprekidnog igranja i izdržljive Kailh mehaničke prekidače koji traju do 80 miliona klikova. Zahvaljujući malom kašnjenju u žičanim i bežičnim režimima, akcije gejmera su brže kao i njihove reakcije. Plus, tu je i LED prekidač za uključivanje/isključivanje koji im omogućava da se isključe kada se gejming sesije igranja završe.

Prema istraživanju GfK-a, bežični gejming miševi sada čine polovinu ukupne prodaje miševa za igranje. Ovo je trend koji sve više raste, jer sve veći broj gejmera koristi miševe za igranje i za rad. Redex ima ugrađenu punjivu bateriju i – zbog male latencije u žičanim i bežičnim režimima – savršen je za duge sesije igranja ali i dane kada radite. Podesivi – i veoma precizan – optički senzor nudi osetljivost do 10.000 DPI, dok 6 programabilnih tastera omogućavaju korisnicima da prilagode ovog miša svom stilu igre. Uključeni softver takođe omogućava korisnicima da podese makro podešavanja i RGB osvetljenje određenim profilima.

Ključne karakteristike:

  • Odabir brzine: 200-10.000 DPI
  • Bežična veza sa malim kašnjenjem: Igrajte bežično ili žično
  • Ugrađena punjiva baterija za do 50 sati neprekidnog rada
  • Prilagodljivo RGB osvetljenje, da odgovara vašem raspoloženju
  • Izdržljiva Kailh mehanika prekidača: do 80 miliona klikova
  • 6 programabilnih tastera

Slični članci

05.
Apr.
2022.
PC
Play!Zine je testirao najnoviji model TKL tastature koju je ponudio TRUST i evo njihove recenzije.
18.
Mar.
2022.
PC
Podloga za miša! Kako to sada zvučni bitno i važno a do pre par godina smo ih menjali kao čarape a koštale su nekada i manje nego čarape. ...
15.
Nov.
2021.
PC
Bez ikakve specijalne najave, SteelSeries je ponudio limitiranu seriju njihovog najboljeg miša - Prime Neo Noir - Limited Edition.