PC
20.04.2022.
Autor: Dzoni Kvid

Lepe vesti za igrače WOW-a

Radnje nove ekspanzije za World of Warcraft je mitsko ostrvo koje je ujedno i dom zmajevima. Kako se i nagađalo, deveta ekspanzija je nazvana Dragonflight i budi davno uspavane zmajeve. Ovaj dodatak donosi i  će proširenje level cap-a na 70. donosi i četiri nove zone: lavom ispunjen Waking Shores, hladni Azure Span, široka polja Ohn’ahran Plainsa te prestonicu zmajeva – Thaldraszus. Pored navedene četiri postojaće i peta zona, ali će ona biti rezervirana za novu rasu – Dracthyre.

Dracthyri će biti posebni po više stvari. Pre svega, njihova rasa je  posvećena isključivo jednoj klasi zvanoj Evoker, koja se može specijalizovati  kao healer ili ranged damage. Dracthyri će isto tako moći menjati svoju formu iz zmajevskog u ljudski oblik. Osim toga, bićete slobodni da birate između Alijanse ili Horde, odnosno naklonost im neće biti unapred  određena.

Velika novost Dragonflight ekspanzije naslućuje se iz samog naziva – to je mogućnost jahanja zmajeva, odnosno letenje koristeći zmaja.Iz Blizzarda za sada nisu najavili datum izlaska za Dragonflight.

 

 

Paralelno s najavom nove ekspanzije najavljen je i povratak Lich Kinga. U sada već predvidivom scenariju stiže nam Wrath of the Lich King Classic, a po uzoru na prethodna Classic izdanja bice veran originalu. Što u ovom slučaju znači da neće imati Dungeon Finder opciju koja je bila dodana naknadno. Tranzicija na Lich King Classic će biti  prisilna za sve one koji se nalaze u The Burning Crusade Classic. Ovo je ozbiljna promena za razliku od situacije kad se u WoW Classicu moglo ostati nakon pojave TBC Classica, u ovom slučaju to neće biti moguće.

Lich King Classic je najavljen za lansiranje tokom 2022. godine.

Trenutno nema komentara

Slični članci

29.
Jul.
2022.
PC
Volani nisu proizvod koji se često kupuje jer su obično skupi. Ako dodamo i malo igara za koje ga koristimo, neophodno je dobro razmisliti pre nego ga kupimo...
22.
Jul.
2022.
PC
RIG, Nacon, Plantronics i možda jedan od najboljih modela gejming slušalica.
05.
Jul.
2022.
PC
Recenzija preuzeta sa Play!Zine
04.
Jul.
2022.
PC
Tekst prenet da Play!Zine
15.
May.
2022.
PC
Razer svoj portfolio gejmerskih miševa plasira dosta široko, od sada već nekih i povoljnijih modela, pa sve do Ultimate modela koji nude sve &s...
13.
May.
2022.
PC
Aerox 5 serija miševa nastavlja trend koji je postavljen sa Aerox 3 serijom ali ga podiže na jedan viši nivo funkcionalnosti.
10.
May.
2022.
PC
Rupičasti miševi definitivno i dalje nastavljaju trend pa je SteelSeries odlučio da svoju gamu ovih uređaja obogati i verzijom specifično namenjenom z...
24.
Apr.
2022.
PC
Evo predloga kompleta koji će svakako ispuniti sva vaša očekivanja.
05.
Apr.
2022.
PC
Play!Zine je testirao najnoviji model TKL tastature koju je ponudio TRUST i evo njihove recenzije.