PC
20.04.2022.
Autor: Dzoni Kvid

Lepe vesti za igrače WOW-a

Radnje nove ekspanzije za World of Warcraft je mitsko ostrvo koje je ujedno i dom zmajevima. Kako se i nagađalo, deveta ekspanzija je nazvana Dragonflight i budi davno uspavane zmajeve. Ovaj dodatak donosi i  će proširenje level cap-a na 70. donosi i četiri nove zone: lavom ispunjen Waking Shores, hladni Azure Span, široka polja Ohn’ahran Plainsa te prestonicu zmajeva – Thaldraszus. Pored navedene četiri postojaće i peta zona, ali će ona biti rezervirana za novu rasu – Dracthyre.

Dracthyri će biti posebni po više stvari. Pre svega, njihova rasa je  posvećena isključivo jednoj klasi zvanoj Evoker, koja se može specijalizovati  kao healer ili ranged damage. Dracthyri će isto tako moći menjati svoju formu iz zmajevskog u ljudski oblik. Osim toga, bićete slobodni da birate između Alijanse ili Horde, odnosno naklonost im neće biti unapred  određena.

Velika novost Dragonflight ekspanzije naslućuje se iz samog naziva – to je mogućnost jahanja zmajeva, odnosno letenje koristeći zmaja.Iz Blizzarda za sada nisu najavili datum izlaska za Dragonflight.

 

 

Paralelno s najavom nove ekspanzije najavljen je i povratak Lich Kinga. U sada već predvidivom scenariju stiže nam Wrath of the Lich King Classic, a po uzoru na prethodna Classic izdanja bice veran originalu. Što u ovom slučaju znači da neće imati Dungeon Finder opciju koja je bila dodana naknadno. Tranzicija na Lich King Classic će biti  prisilna za sve one koji se nalaze u The Burning Crusade Classic. Ovo je ozbiljna promena za razliku od situacije kad se u WoW Classicu moglo ostati nakon pojave TBC Classica, u ovom slučaju to neće biti moguće.

Lich King Classic je najavljen za lansiranje tokom 2022. godine.

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Mar.
2023.
PC
Poklanjamo kodove za igru! Domaći studio Dandy Rat nam je poslao kodove za njihovu igru Olden: Card Game, i dok neko od kolega ne uradi prikaz test faze, ev...
15.
Mar.
2023.
PC
Postoje ljudi koji savršeno tumače sitne detalje a jeddan gejmer je dobro proučio Steam informacije itvrdi da nam se sprema novi Counter Strike 2!
12.
Mar.
2023.
PC
SteelSeries Arctis Nova serija slušalica zaista donosi impozantna unapređenja u odnosu na prethodne modele, pre svega po pitanju udobnosti i lakoće ko...