Playstation
20.08.2020.

Ghost of Tsushima: Legends

Besplatni online co-op mode

Ghost of Tsushima: Legends, besplatni online co-op mode, stiže na jesen 2020.

Najavljeno je da nam sa njim stižu  "četiri ratnika koji su napravljeni na osnovu legendi i priča naroda sa ostrva Tsushima."  Kažu da će to biti skroz novo iskustvo u kome nećemo igrati sa Jin Sakaiem ili njegovim prijateljima već sa več pomenutim ratnicima.

Novi co-op mode predstavlja "fantaziju sa jezivom atmosferom, sa lokacijama i neprijateljima koji su inspirisani japanskim narodnim pričama i mitologijom, sa fokusom na kooperativnoj borbi i akciji."

Legends ćete moći da igrate samo u co-op modu i to u grupama od 2 do 4 igrača koje se sastavljaju i preko online matchmakinga. Biće tu i drugačijih klasa kao što su Samurai, Hunter, Ronin ili Assassin - i svaka će imati svoje unikatne prednosti i mogućnosti koje će biti predstavljene detaljno vremenom.

U modu za dva igrača, igraćete seriju co-op story misija koje će progresivno imati sve veću težinu a zasnivaće se na osnovama Ghost of Tsushima gameplay-a uz par novih magičnih dodataka koji će često tražiti da budete u sinhronizaciji sa vašim partnerom.

Sa četiri igrača će postojati i survival misije gde je cilj pobediti talase neprijatelja. Zajedno sa svojim timom ćete morati da radite zajedno kako bi porazili najteže protivnike koje Tsushima ima da ponudi, uključujući i skroz nove Oni neprijatelje sa mitološkim moćima.

Ghost of Tsushima: Legends će imati i Raid mod za četiri igrača koji stiže ubrzo nakon dodavanja ovog novog moda. Igrači će biti poslati u "skroz novu dimenziju da se suoče sa novim brutalnim zastašujućim protivnikom."

Ghost of Tsushima je igra koja je širom sveta dobila fenomenalne ocene, a u mesecu Julu je bila najprodavanija igra pa smo sigurni da će ova vest i novina obradovati mnoge.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4936
U kasnom 13. veku, Mongolsko carstvo je uništilo čitave nacije tokom kampanje&nb...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gift kartice  PlayStation Network PSN Card £25
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD

Slični članci

26.
Feb.
2024.
Playstation
Znamo da je sve teže pronaći dobru zamenu za originalni PS4 kontroler ali srećom, neki kontroleri nezavisnih proizvođača nude isti nivo ili bolju funkcionaln...
19.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...