Playstation
01.11.2021.

Najnoviji PS5 Update!

I sasvim je OK!

Sony je lansirao potpuno novo ažuriranje sistema PS5 za sve korisnike širom sveta pre nedelju dana. Veličina datoteke je samo 913 MB. Ovako mala datoteka bi mogla da nagovesti da je vreme da korisnici smanje očekivanja kada su u pitanju nova ažuriranja. Unapređenje se isključivo fokusira na poboljšanje performansi sistema.

U oktobru je Sony objavio 2 ažuriranja. Prethodno ažuriranje za PS5 koje je samo navelo "performanse sistema" kao jedino novo poboljšanje koje se implementira sa ažuriranjem za konzolu nove generacije. Ovo verovatno nije značajno ažuriranje kojem su se neki korisnici možda nadali, sa promenama korisničkog interfejsa i ostalim poboljšanjima na drugim mestima, ali je ipak dobro znati da Sony stalno objavljuje ažuriranja kako bi poboljšao male stvari na svojim novim-gen mašina.

Prethodno je u septembru ažuriranje za PS5 uvelo SSD ekspanziju za sve korisnike nakon nekog početnog testiranja, omogućavajući znatno više prostora za skladištenje. Ubrzo nakon toga, SVP za iskustva sa platformom, Hideaki Nishino je izjavio za PlayStation blog da "zajednica traži mnogo toga" i da je on "marljivo radio na ovim listama i da će ih u budućnosti biti više."

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1608
Kompatibilni sa: Playstation 4, Playstation 5 kontrolerima Obezbeđuju veću preciznost i...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1576
Kompatibilni sa: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch Pro kontrolerima ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.699,00 RSD
Vrsta
Nova
1.699 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Accessories HAC1569
Dužina: 3.6m Napajanje: USB
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD

Slični članci

26.
Feb.
2024.
Playstation
Znamo da je sve teže pronaći dobru zamenu za originalni PS4 kontroler ali srećom, neki kontroleri nezavisnih proizvođača nude isti nivo ili bolju funkcionaln...
19.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...