Playstation
07.06.2022.

Jun i PlayStation Plus igre

God of War, Naruto to Boruto: Shinobi Striker, Nickelodeon All-Star Brawl...

Toliko se novih stvari dešava ovih dana da smo potpuno zaboravil ida sa vama podelimo najnovije igre koje će biti dostupne u okviru junske ponude  PlayStation Plus.

Od 7. juna do 4. jula, članovi PlayStation Plus-a mogu da dodaju God of War (2018), Naruto to Boruto: Shinobi Striker i Nickelodeon All-Star Brawl u svoju biblioteku igara.

 

 

God of War | PS4

Živeći kao čovek van senke bogova, Kratos mora da se prilagodi nepoznatim zemljama, neočekivanim pretnjama i drugoj šansi da bude otac. Zajedno sa njegovim sinom Atrejem, par će se upustiti u brutalne nordijske divljine i boriti se da ispune duboko ličnu potragu. Ova zapanjujuća igra kombinuje sva obeležja kultne serije, epske borbe sa šefovima, glatke borbe i razmere koje oduzimaju dah,  i spaja ih sa moćnom i dirljivom naracijom koja ponovo uspostavlja Kratosov svet.

 

Naruto to Boruto: Shinobi Striker | PS4

Naruto franšiza ide 4 protiv 4, uz timsku igru sa 8 nindži koji se bore istovremeno. Igrači sarađuju kao tim od četiri osobe kako bi se takmičili protiv drugih timova na mreži. Grafički, Shinobi Striker je takođe izgrađen od temelja u potpuno novom grafičkom stilu. Topla preporuka!

 

Nickelodeon All-Star Brawl | PS4/PS5

U ovoj igri se borite se kao vaši omiljeni Nickelodeon likovi u bombastičnim bitkama na platformi. Sa moćnom glumačkom postavom heroja iz Nickelodeon univerzuma, suočavanjem sa svim zvezdama iz SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Loud House, Danny Phantom, Aaahh!!! Real Monsters, The Wild Thornberrys, Hey Arnold!, Rugrats, i još mnogo drugih da bi se odredila krajnja dominacija animacije. Sa jedinstvenim setovima pokreta i napadima inspirisanim njihovim ličnostima, svaki lik ima individualni stil igre koji omogućava beskrajnu akciju za Nickelodeonovu legiju obožavalaca.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4977
Vrhunski vizualni efekti, moderna rezolucija i pažljivo poliran gameplay Potpuno nov...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4578
Od studija Santa Monica stiže novi početak God of War serijala. Kratos živi kao čo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Najveća kolekcija Nickelodeon likova ikada u Kart igri! 100 omiljenih Nick likova n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO614
 Akcija traje do isteka zaliha. Vrhunski vizualni efekti, moderna rezolucija i ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Ušteda 47%
18.999,00 RSD
Vrsta
Nova
18.999,00 RSD
9.999 ,00 RSD

Slični članci

04.
Jun.
2024.
Playstation
Sony State of Play nam je doneo mnogo uzbuđenja a mi vam donosimo sve što je viđeno ukoliko ste preskočili ovaj livestream.
26.
Feb.
2024.
Playstation
Znamo da je sve teže pronaći dobru zamenu za originalni PS4 kontroler ali srećom, neki kontroleri nezavisnih proizvođača nude isti nivo ili bolju funkcionaln...