Playstation
11.07.2022.

God of War Ragnarok

Datum, trejler i pakovanja

Dugo očekivana PlayStation igra God of War Ragnarok napokon ima datum izlaska!

I ptice na grani su verovatno čule da je igra planirana je za izdavanje ovog novembra, i to konkretno devetog novembra.

God of War Ragnarok, najnoviji je naslov u dugotrajnom serijalu i direktan nastavak God of War iz 2018. Najavljen je 2020. za PlayStation konzole. Sony je od tada nekoliko puta odlagao igru, kako javno tako i interno, jer se njeni programeri suočavaju sa pandemijom i drugim izazovima proizvodnje. Početkom godine smo čuli da je planiran za septembar, ali je nedavno naslov prebačen na novembar. Portparol kompanije Sony nije odmah odgovorio na zahtev za komentariše ove informacije za medije.

Očekuje se da će nova igra biti veliki hit i jedan od ključnih naslova kompanije Sony jer radi uprkos na hardverske izazove. Japanski izdavač i proizvođač video igara nije uspeo da napravi dovoljno PlayStation 5 konzola da bi održao korak sa potražnjom, što ga je koštalo tržišnog udela.

God of War Ragnarok će biti dostupan i na novoj konzoli i na staroj PlayStation 4, koja je prodata u više od 117 miliona jedinica, što ovoj igri daje značajnu bazu za instalaciju. Prva igra je prodata u skoro 20 miliona primeraka.  Nedavni izveštaj sa evropskog web-sajta za igrice GameReactor, u kombinaciji sa odsustvom igre na velikim industrijskim događajima kao što su Summer Games Fest i Sony  sopstveni State of Play, doveo je do spekulacija da God of War Ragnarok neće izaći do 2023.  Ipak... 

Igra nam stiže za par meseci!

Gameplay igre ćemo još čekati.Trejler postavlja ton za novu avanturu Kratosa i Atreusa.  Sony i Santa Monica Studio takođe su predstavili niz izdanja za God of War Ragnarok, koja se kreću od standardnog izdanja do „lansirajućeg izdanja“ ili D1 kako ga većina zove a koje uključuje Risen Snow armor i tunike za Kratos-a i Atreus-a, respektivno. 

Smeštena tri godine nakon događaja u God of War, Ragnarok će nam prikazati Kratosa i njegovog sada tinejdžera sina Atreja kako se bore sa bogovima poput Tora, boga groma, i Freje, bivšeg saveznika protagonista, u potrazi za Tirom, Nordijcem Bogom rata.  

Navodi se da je God of War Ragnarok finale ove franšize, koja je počela avanturom iz 2018. za Kratosa i Atreusa, Boga rata. Pre te igre, Kratos je probio put kroz grčki panteon bogova koristeći veliku osvetu i jaki bes tokom šest igara objavljenih na PlayStation 2, PlayStation 3 i PlayStation Portable konzolama.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41327
Pridruži se Kratosu i Atreusu na mitskom putovanju u potrazi za neophodnim odgovorima k...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4578
Od studija Santa Monica stiže novi početak God of War serijala. Kratos živi kao čo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50202
Nastavak God of War 2018 je stigao, God of War Ragnarok u prodaji za PS5 konzole. Prid...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Korišćena
6.999 ,00 RSD

Slični članci

26.
Feb.
2024.
Playstation
Znamo da je sve teže pronaći dobru zamenu za originalni PS4 kontroler ali srećom, neki kontroleri nezavisnih proizvođača nude isti nivo ili bolju funkcionaln...
19.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...