Playstation
26.07.2022.
Autor: Dzoni Kvid

Šta nam donosi remake izdanje Last of US

Dok The Last of Us Part I može da prikaže izvorni 4K pri ciljanih 30 FPS ili dinamički 4K pri ciljanih 60 FPS, i ima PS5 oslonce kao što su haptika DualSense bežičnog kontrolera, efekti okidača i 3D zvuk**, jasno je da postoji mnogo više što se ovde dešava osim jednostavne rezolucije i povećanja brzine kadrova, to je potpuna revizija.

Od umetničkog pravca do modela likova, cela igra je ponovo izgrađena iz temelja kako bi se iskoristila nova generacija grafičkih mogućnosti, omogućavajući ovoj igri da dostigne vizuelnu vernost kojoj je studio težio kada je kreirao ovo iskustvo. Moćni hardver PS5 donosi mnoštvo vizuelnih prednosti, od gušće fizike sa tonom udarnih delova (meci sada mogu da raskomadaju beton i objekte) a cut scene sada ne smetaju samomo gameplay-u. Tehnologija usklađivanja pokreta znači da animacije likova teku ubedljivije, intuitivnije i realističnije dodajući još jedan sloj uverljivosti likovima i njihovim interakcijama sa svetom. Dalje, nadogradnje veštačke inteligencije znače da likovi naseljavaju svet na autentičniji i realističniji način.

Poboljšanja su sva u ime povećanja užitka u igru, ali poboljšanja se tu ne zaustavljaju. Naughty Dog je radio sa svojom zajednicom da integriše neke zahteve obožavatelja, uključujući „permadeath“, režim fokusiran na brzo trčanje i mnoštvo potpuno novih kostima koji se mogu otključati za Džoela i Eli. Igra takođe ima 60-plus opcija pristupačnosti, nadmašujući ono što je programer mogao da ponudi sa The Last of Us Part II, i uključuje novi režim audio opisa, koji osigurava da je igra nagrađivana i inkluzivna za sve.

 

The Last of Us Part I izlazi na PlaiStation 5 2. septembra 2022

Trenutno nema komentara

Slični članci

02.
Aug.
2022.
Playstation
Ps plus ponuda za avgust odavno nije bila bolja a od danas možete da ih skinete ukoliko posedujete pretplatu.
27.
Jul.
2022.
Playstation
Sony nema baš puno najavljenih PS5 ekskluziva za budućnost, a jedna od onih koje su potvrđene sad je navodno u ozbiljnim problemima.
20.
Jul.
2022.
Playstation
Nakon 30 godina EA-ovog iskorišćavanja imena FIFA, najavljenja je i poslednja u njihovoj režiji FIFA 23. I baš za tu poslednju FIFU, EA obećava...
19.
Jul.
2022.
Playstation
Sony je obavestio svoje kupce da više neće koristiti svoje Ask PlayStation Twitter naloge za rešavanje problema korisnika PlayStation podr...
18.
Jul.
2022.
Playstation
Iako je rad na ovoj igri jedna od najlošije čuvanih tajni u gejming industriji, Noughty Dog i dalje mudro ćuti a internet su preplavile slike iz trejl...
13.
Jul.
2022.
Playstation
Cyberpunk budućnost kao avantura iz trećeg lica... očima mačke lutalice. Definitivno jedna malo drugačija priča.
11.
Jul.
2022.
Playstation
Poslednja poseta Boga rata našem svetu.
10.
Jul.
2022.
Playstation
Svaki početak ima neke sitne problem pa će i ove PlayStation svakako uskoro rešiti. A o kojim problemima uopšte i govorimo?
05.
Jul.
2022.
Playstation
Sony je upravo patentirao poseban sistem koji bi omogućio strimerima da dobiju neki oblik pomoći u igri od svojih gledalaca.
07.
Jun.
2022.
Playstation
Predstavljanje potpuno nove PlayStation Plus ponude je uveliko u toku, sa lansiranjem u Aziji i Japanu! Dodatna tržišta će se pokrenuti ovog meseca i ...