Playstation
14.10.2022.
Autor: Dzoni Kvid

PS Stars je živ

Program je besplatan za pridruživanje i pokreće se preko mobilne aplikacija (za sada). Članovi PlayStation Stars-a mogu da otkupe poene za sredstva PSN novčanika, način plaćanja za kupovinu igara i biraju stavke iz PlayStation Store-a. Sa programom, PlayStation je takođe predstavio digitalne kolekcionarske predmete za lojalne članove. Da odgovorim šta svi misle - Ne, to nije NFT.

Grace Chen, potpredsednica, Network Advertising, Loyalti & Licensed Merchandise, piše na PlayStation blogu da su oni „digitalni prikazi stvari u kojima obožavaoci PlayStationa uživaju, uključujući figurice voljenih i kultnih likova iz igara i drugih oblika zabave, kao i cenjeni uređaji koji ulaze u istoriju inovacija kompanije Sony.” Članovi PlayStation Stars-a mogu prikupiti tone kolekcionarskih predmeta, uključujući i ultra retke.

Da bi zaradili nagrade, članovi moraju da završe zadatke ili „kampanje“ u kojima mogu osvojiti turnire i određene trofeje. Igrači čak mogu zaraditi i nagrade ako su prvi igrač koji je platio naslov blockbuster u svojoj lokalnoj vremenskoj zoni. Takođe će postojati mesečna kampanja za prijavljivanje koja zahteva da igrate bilo koju igru da biste dobili nagradu.

Slični članci

26.
Feb.
2024.
Playstation
Znamo da je sve teže pronaći dobru zamenu za originalni PS4 kontroler ali srećom, neki kontroleri nezavisnih proizvođača nude isti nivo ili bolju funkcionaln...
19.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...