Playstation
09.08.2023.

PS5 Cloud Streaming Beta ima podršku za 4K

I sada je live!

Odabrani korisnici su dobili pristup Sony Beta strimingu u oblaku, koji navodno ima podršku za 4K.  

Beta daje PS5 korisnicima priliku da strimuju igre iz oblaka na svoju konzolu, a Sony će je učiniti dostupnom svima koji se pretplate na PlazStation Plus Premium nivo kada dobije potpuno izdanje. Iako Sony tek treba da objavi potpunu listu PS5 igara koje će biti kompatibilne sa uslugom striminga u oblaku, veruje se da će uključivati naslove iz PS Plus kataloga igara i probnih verzija igara, kao i odabrane PS5 digitalne naslove koji su već u vlasništvu korisnika.

Oni koji su već pristupili beta verziji su izvestili da je striming u oblaku dostupan u brojnim rezolucijama, uključujući 720p, 1080p, 1440p i 4K.

Evo šta je Sony imao da kaže o usluzi u vreme njenog objavljivanja:  

Mislimo da je važno za Premium članove da mogu da uživaju u što više igara moguće putem striminga u oblaku. Kako sve više igara nastavlja da se pokreće na PS5 konzoli, radujemo se dodavanju mogućnosti striminga u oblaku za PS5 naslove pored PS3, PS4 i klasičnih naslova koji su već dostupni Premium članovima za strimovanje.

Očigledno, ako želite da uživate u strimingu veće rezolucije, moraćete da imate solidnu internet vezu, jer će sve manje od toga rezultirati lošijim iskustvom ili nižom rezolucijom. Bilo koji problem sa serverom na strani kompanije Sony takođe će uticati na kvalitet, ali će beta pomoći da se otklone problemi.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Gift kartice  PlayStation Network PSN Card £35
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gift kartice  PlayStation Network PSN Card £25
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD

Slični članci

29.
May.
2023.
Najčešća pitanja
17.
Jan.
2023.
Vesti/Najnovije
PlayStation je rešio da povede priču u ovoj godini sa novom ponudom naslova.  
17.
Oct.
2022.
Playstation
Kažu da je PS Plus servis dao sebi autogol, ili još gore, pucao sam sebi u noge ovog oktobra, uz ponavljanje grešaka od prošle godi...