Playstation
10.10.2023.

Novi izgled PS5 konzole za predstojeće praznike

Manja i tanja a jača!

Kako se bliži sezona praznika, Sony PlayStation sa uzbuđenjem je saopštio da je lansiran novi PS5 model.

Da bi odgovorili na rastuće potrebe igrača, njihovi inženjerski i dizajnerski timovi su sarađivali na novom faktoru oblika koji pruža veći izbor i fleksibilnost. Iste tehnološke karakteristike koje čine PS5 najboljim za igranje spakovane su u manji oblik, zajedno sa Ultra HD Blu-ray disk drajvom i 1TB SSD-om za više interne memorije.

Novi PS5 je smanjen u zapremini za više od 30%, a težini za 18% i 24% u poređenju sa prethodnim modelima. Postoje četiri odvojena poklopca, pri čemu je gornji deo sjajan, dok donji ostaje mat. Ako kupite PS5 Digital Edition, možete dodati Ultra HD Blu-ray Disc Drive za PS5 kasnije, jer će se takođe prodavati zasebno.

Novi PS5 model će biti dostupan od novembra ove godine u Americi kod odabranih lokalnih prodavaca i direct.playstation.com gde je dostupan. Nastaviće da se nudi širom sveta u narednim mesecima.

Kada se inventar trenutnog PS5 modela rasproda, novi PS5 će postati jedini dostupan model.

Uz novi PS5 model biće uključen i horizontalni stalak. Takođe, novo vertikalno postolje kompatibilno sa svim PS5 modelima će se prodavati zasebno. 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Playstation VR2 stiže u Srbiju i pravi ogroman generacijski skok, vodi vas u virtu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
77.999,00 RSD
Vrsta
Nova
77.999 ,00 RSD

Slični članci

26.
Nov.
2020.
Playstation
Sony tvrdi da je PS5 imao do sada najbolju premijeru i prodaju ikada zabeleženu u kompaniji PlayStation, i potvrdio je da su trenutno sve količine u svetu pr...
19.
Nov.
2020.
Playstation
Nova generacija konzola samo sto je izašla a već se suočava sa ozbiljnim problemom, nedostatkom novih igara koje su veliki (ako ne i najveći) adut dva...
29.
Jul.
2020.
Playstation
Sve što smo do sad saznali o najnovijoj generaciji Playstation konzole!             &nbs...