Playstation
07.11.2020.

PS5 omogućava automatsko uključivanje prevoda za sve igre

Da li će to nekoga nervirati?

PS5 konzola poseduje dosta opcija za prilagođavanje i setovanje kako bi vaše igre mogli da igrate jednako od momenta kada ih učitate. To znači, na primer, ukoliko se desi da igrate sa uključenim prevodom, on će se automatski uključiti svaki put kada pokrenete novu igru na PS5.

Sony je ovu opciju prikazao u okviru vodiča za svoje UI i setovanja početkom ove nedelje. Sada napokon možemo da govorimo o tome kako se tačno mogu setovati opcije i šta sve gejmeri mogu da izmene.

Kako bi konfigurisali svoj preset, idite u Settings, zatim Saved Knowledge and Recreation/App Settings pa u Recreation PResets. Tu ćte imati izbor da uđete u Subtitles i Audio a tu vam je omogućena opcija da promenite subtitle i većinu audio opcija kao default za kasnije igranje.

Ostale opcije takođe uključuju “Difficulty” (težinu) pa možete uraditi preset i to između Easiest (Najlakši), Easy (Lagan), Normal (Normalni), Hard (ežak) ili Hardest (Najteži); “Performance or Resolution” vam daje da odaberete prioritetni FPS ili rezoluciju gde je to moguće dok ‘Camera Controls’ pruža izbor kontrola kamere.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50013
Iskusi uspon Milesa Moralesa i njegovo ovladavanje eksplozivnim novim moćima dok postaj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50001
Call of Duty Black Ops - Cold War nas vraća u doba Hladnog rata koji je prećutno okupir...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD

Slični članci

26.
Feb.
2024.
Playstation
Znamo da je sve teže pronaći dobru zamenu za originalni PS4 kontroler ali srećom, neki kontroleri nezavisnih proizvođača nude isti nivo ili bolju funkcionaln...
19.
Feb.
2024.
Playstation
Sutra je dan kada se dodaju nove igre na Extra i Premium usluge PlayStation Plus, što znači da ćese oni koji su se prijavili za Premium radosti. ...