Playstation
18.08.2021.

Ghost of Tsushima Director's Cut

Ghost of Tsushima Director’s Cut pre-load je krenuo nedelju dana pre objavljivanja igre

Oni koji su unapred naručili Ghost of Tsushima Director's Cut sigurno su započeli unapred učitavanje. Međutim, nadogradnja za PlayStation 5 još uvek nije dostupna za preuzimanje. Ovo nastavlja trend ekskluzivnosti PlayStation-a koji omogućava igračima da nedelju dana unapred mogu da učitaju sve dok unapred naručuju digitalno. Šteta je što nadogradnja za PS5 neće imati istu pogodnost.

Ghost of Tsushima Director's Cut u potpuno novom proširenju priča o ostrvu Iki, a u pakovanju su digitalna mini umetnička knjiga, komentari reditelja, kooperativni režim Legends i komplet skica Heroj Tsushime.

Ostrvo Iki, konkretno, prati protagonistu Jin Sakai kako putuje do ostrva koje je sused Tsushimi u pokušaju da sazna više o navodnom prisustvu Mongola na tom području. Očigledno, Iki je daleko opasniji i sa manje zakona od Tsushime, a zahvaljujući ljubaznosti odmetnika, poput pirata i krijumčara koji lutaju zemljom. Jin će, na sreću, imati u planu nekoliko novih trikova, a programer Sucker Punch je prethodno potvrdio obimnije i bolje borbene mogućnosti za novi sadržaj. Studio je takođe tizovao da je Jin ranije posećivao ostrvo Iki, što sugeriše da će njegovo prethodno iskustvo dodati neku teksturu onome sa čime će se sledeće suočiti.

Jin je odgajan prema načinu života samuraja. Kada mongoli lako pobede samurajske snage, Jinov svet se ruši. Suočava se sa najtežom odlukom u svom životu: poštovati tradiciju i običaje njegove samurajske obuke i nastaviti borbu u kojoj se ne može pobediti, ili skrenuti sa samurajskog puta i zaštititi ostrvo i ljude na njemu koristeći sve što je potrebno.

U svom pohodu za oslobođenje Tsushima, Jin mora da traži smernice i podršku od starih prijatelja i novih neočekivanih saveznika. Mora da prekine svoju tradiciju, da postane nova vrsta ratnika i da zaštiti ono što je preostalo od njegovog doma po svaku cenu.

Jin Sakai

Dok Jin započinje igru kao samuraj, on će učiti veštine i usvajati taktike koje definitivno nisu samurajske i počeće da formira svoj novi identitet, Ghost.  Dok igrate, naučićete više o Jin-u, pretnjama sa kojima se suočava, saveznicima koji mu pomažu na njegovom putu i čega je morao da se odrekne da bi postao nova vrsta ratnika.

Shimura

Shimura je jito (llord) u Tsushima. On je takođe samuraj i ujak i očinska figura za Jin-a. On je obučavao Jin-a od detinjstva tradicionalnim veštinama samuraja, i sve više postaje zabrinut za taktike koje Jin počinje da usvaja dok napušta njegove tehnike i postaje Ghost.

Khotun Khan

Khan je mongolski general i vođa Mongolske armije koja vrši invaziju na ostrvo Tsushima. Khan je surov, lukav neprijatelj koji koristi sve što zna o samurajima da bi pokušao da ih uništi. On je brutalni, beskrupulozni neprijatelj koga će Jin vrlo brzo naučiti da ne treba da procenjuje.

Director's Cut Edition funkcije sa svim dodatnim sadržajem objavljenim do sada, kao i potpuno novi sadržaj:

  • Cela igra.
  • Iki Island ekspanzija: Nova priča, mini-igre, tipovi neprijatelja i još mnogo toga.*
  • Legends onlajn kooperacioni režim.**
  • Digitalna mini umetnička knjiga
  • Jedna tehnička tačka.*
  • Charm of Hachiman’s Favor.*
  • Hero of Tsushima set skinova: Zlatna maska, set za mač, konj, sedlo.*
  • Komentar režisera: Kreativni tim seo je sa renomiranim japanskim istoričarem da bi stekao uvid u svet Ghost of Tsushima i kako to izgleda u poređenju sa događajima iz stvarnog sveta koji su poslužili kao inspiracija.

 

PS5™ funkcije

  • Zapanjujući vizuelni detalji: Dinamička 4K rezolucija* sa ciljanih 60fps.
  • Taktilne povratne informacije: DualSense™ haptična povratna sprega bežičnog kontrolera i prilagodljivi otpor okidača
  • Tempest 3D AudioTech na kompatibilnim slušalicama: 3D Audio (sa analognim ili USB stereo slušalicama).
  • Sinhronizacija usana za japanski prevod.
  • Mogućnost za prenos PS4 sačuvanog napretka na PS5 igre.

 

Ghost of Tsushima Director's Cut možete još uvek poručiti po akcijskoj preorder ceni od 9.024 dinara za PS5 opciju. Cena igre je 9.499 dinara za PS5 i 8.499 dinara za PS4.

U slučaju da želite da unapred poručite neke igre, ili proverite šta se sve novo očekuje, pogledajte naš Preorder deo. Za sve preorder kupovine imate promo popust.

Games 4 all ima sve u svojoj ponudi. Na vama je da odaberete!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41175
Ghost of Tsushima se vraća sa Director’s Cut verzijom za PS5 i PS4. Igra dolazi s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50091
Novo izdanje najbolje simulacije američkog fudbala Mogućnost korišćenja istog ig...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50085
Od legendarnog tvorca igara Hidea Kojime stiže iskustvo koje redefiniše žanr, sa...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50084
Ghost of Tsushima se vraća sa Director’s Cut verzijom za PS5 i PS4. Igra dolazi s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

15.
Jul.
2021.
Vesti/Najnovije
Director’s Cut izdanja postaju sve popularnija, pa će tako i Ghost of Tsushima dobiti svoju 20. avgusta.
14.
Jul.
2021.
Vesti/Najnovije
Sony Interactive Entertainment i Kojima Productions su vredno radili i sada su zvanično objavili datum izlaska hita u najavi,  Death Stranding Director&...
31.
May.
2021.
PC
Veoma je važno odabrati pravu tastaturu kada pravite svoj gaming setup. Mnogima je bitno da prvenstveno dobiju najbolje ya novac koji planiraju da ulože...