Vesti/Najnovije
14.07.2021.

Death Stranding DIRECTOR'S CUT

U septembru stižu nove priče, nove misije i još dosta toga

Iako stalno pratimo neke najave, manifestacije i emisije sa vestima i najavama novih igara, moramo da primetimo da je ovo leto dosta mlado po pitanju vesti i nekih interesantnih najava. Zbog toga je mnoge najava Death Stranding Director’s Cut obradovala.

Igrači će od septembra biti u prilici da dožive prošireni i poboljšani originalni Death Stranding u Director’s Cut izdanju za PS5 konzolu. Znamo da donosi novi sadržaj koji je razvijen od nule.

U budućnosti, misteriozni događaj poznat pod nazivom DEATH STRANDING spojio svet živih i mrtvih, što je dovelo do grotesknih stvorenja iz zagrobnog života lutaju razrušenim svetom, opustošenim posrnulim društvom. Vi ste Sem Bridges, a vaša misija je da pružite nadu čovečanstvu povezivanjem poslednjih preživelih u desetkovanoj Americi. Možete li ponovo da ujedinite posrnuli svet, korak po korak?

U glavnim ulogama Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux i Lindsay Wagner.

Tu je i kompatibilnost sa najnovijim načinima igranja koji se vezuju za PS5 konzolu. Igrači će svakako uživati u novom oružju, opremi i vozilima, kao i u novim vrstama neprijatelja i interesantnim novim načinima istraživanja. Biće tu i prošireni elementi priče koji dodatno produbljuju fenomenalni svet igre Death Stranding.

Ovo izdanje će predstaviti i nove online funkcije, kao što su Friend Play i Leaderboards.

Igrači koji su već igrali Death Stranding na PS4 konzoli će moći da prenesu svoj napredak iz igre na PS5, a oni koji su već završili celu igru će biti u prilici da istraže nova područja sa novom opremom i oružjem.

Koje PlayStation 5 karakteristike se navode:

  • Doživite okruženja i vremenske efekte poput visoke trave, vodenih struja, jakog vetra, kiše i snega uz inovativne haptičke povratne informacije bežičnog kontrolera DualSense ™.
  • Još više se približite svetu DEATH STRANDING-a pomoću prilagođenog adaptivnog otpora trigera kada koristite različite vrste oružja, nosite teret ili sakupljate predmete.
  • Slušajte DEATH STRANDING zvučne efekte koji oživljavaju uz 3D Audio koji vas dodatno uvodi u okruženje (potrebne su kompatibilne slušalice).
  • Izaberite jedan od dva režima slike - Performance Mode sa upscaled 4K rezolucijom i do 60 kadrova u sekundi ili Fidelity Mode u native 4K rezoluciji. Oba moda donose i ultra-wide i HDR podršku, tako da možete uživati u zapanjujuće jasnoj grafici i naprednom strimingu tekstura. *
  • *4K i HDR zahtevaju 4K & HDR kompatibilni TV ili display.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4881
Od legendarnog kreatora Hideo Kojime stiže nam potpuno novo PlayStation 4 iskustvo koje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50085
Od legendarnog tvorca igara Hidea Kojime stiže iskustvo koje redefiniše žanr, sa...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50084
Ghost of Tsushima se vraća sa Director’s Cut verzijom za PS5 i PS4. Igra dolazi s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.799,00 RSD
Ušteda 49%
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499,00 RSD
4.799 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

17.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
505 Games je objavio novi update za PC verziju Death Stranding sa čudnim avanturama Hideo Kojime u Cyberpunk 2077 svet.