Vesti/Najnovije
28.10.2021.

Strimerka Pokimane ima deo licence za najveći turnir na svetu

Pokimane je suosnivač nove kompanije koja je sa kompanijom Sony kupila EVO

Imane "Pokimane" Anys, jedna od najvećih Twitch zvezda je objavila da se suosnivač i kreativni direktor kompanije RTS, kompanije za "rukovođenje talentima i konsultaciju brendovima" za gaming kreatore. Nekako je u celoj priči pomalo nezapaženo prošao jedan detalj, a to je da je RTS takođe ikompanija koja je kupila EVO licencu u saradnji sa SONY-jem početkom ove godine.

Sajt RTS-a opisuje EVO kao licencu "kojom zajednički upravlja Sony & RTS," i kaže da „premijerni događaj okuplja sve elemente FGC-a u godišnjoj proslavi zajednice i takmičenja." Sam RTS je podružnica Endeavor-a, gigantske agencije za talente koja se proširila na vođenje događaja i finansiranje TV i filmova. U poslednjoj deceniji Endeavour je kupio Miss Universe i UFC, tako da ulazak u esports ne izgleda tako čudno.

Još jedna interesantna činjenica o kompaniji Endeavor je da je njihov CEO veoma poznat, veoma bogat lovac na talente u Holivudu, Ari Emanuel. Emanuel je bio direktna inspracija liku Ari Gold-a u HBO seriji Entourage.

Očigledno je da RTS radi već neko vreme jer se EVO kupovina odigrala u Martu, a sada imamo i ovu vest. Pokimane je lice koje će predstavljati firmu i koja ima velike odgovornosti. "Gradimo RTS da bismo mogli da pružimo podršku, ublažimo opterećenje i rešimo sve za kreatore, programere i brendove. Moj cilj je da iskoristim svoje dugogodišnje iskustvo i učinim ga dostupnim novijim stvaraocima kako ne bi morali da prolaze kroz proces koji sam ja prošla", izjavila je ona.

RTS ništa još uvek ne navodi o budućnosti EVO ili kako će ovo suvlasništvo promeniti event. Ono što znamo je da organizatori EVO turnira planiraju da se vrate u Vegas Avgusta sledeće, 2022. godine.

A evo i kako joj se dopada igra AMONG US koju očekujemo krajem godine, a koju za sada možete poručiti unapred po nižim promo cenama. 

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Ako ti je veština ubeđivanja kec u rukavu, onda je ovo prava igra za tebe! Mass...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO839
Ako ti je veština ubeđivanja kec u rukavu, onda je ovo prava igra za tebe! Mass...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499 ,00 RSD

Slični članci

25.
Sep.
2021.
E Sport
Baka Olga, 73-godišnja CS:GO strimerka iz Rusije je nedavno uradila nešto što se mnogi ne bi usudili da probaju – skakala j...
12.
Sep.
2020.
Vesti/Najnovije
Popularni strimer Tyler "Ninja" Blevins se vraća na plaformu na kojoj je postao poznat, Twitch uz višegodišnji ugovor i sigurni ...