Vesti/Najnovije
10.11.2021.

Far Cry 6: Vaas Insanity DLC

Ubisoft je vredan sa ovim naslovom

Prošlo je više od mesec dana otkako je Far Cry 6 objavljen, i za to vreme su fanovi franšize verovatno odigrali igru, očistili dobar deo mape i otključali većinu, a možda i sva Far Cry 6 dostignuća i trofeje. Naravno, Ubisoft je vredan i u igri je još mnogo toga u vidu sezonske propusnice Season Pass.  

Pored manjih crossover misija u kojima su Danny Trejo i Rambo, postoje tri glavna Far Cry 6 DLC-a: Vaas Insanity DLC, Pagan Min’s Control DLC, i Joseph Seed’s Collapse DLC.. Trenutno se vrlo malo zna o ova tri DLC-ja, iako će igrači već od sutra moći da uđu u lik negativca.  

Michael Mando je cenjen i vredan glumac koji se ne pojavlljuje samo u igrama već i u gomili filmova i serija. Gledali ste ga u Orphan Black kao Vic Schmidt-a, Spider-Man: Homecoming kao Mac Gargan/Scorpion i Better Call Saul gde je bio Nacho Varga. U igrama je najpoznatiji kao Vaas iz Far Cry 3 i sada nam se kao Vaas i vraća putem novog Insanity DLC-a.

U nedavnom tvitu, Mando je istakao da će podeliti neke Vaas Insanity Far Cry 6 „vesti“ 10. novembra u 8:30 PT/10:30 CT. Poslednja i jedina prava najava DLC-a je bio Ubisoft Forward, na kome je prvi put zvanično prikazan svetu. Čini se da prikazuje Vaasa kako ponovo proživljava trenutke Far Cry 3, ali unazad. Koliko može biti zastrašujuće kada čujete kako Jason Body izgovara Vaasovu najpoznatiju rečenicu: „Da li sam vam ikada rekao definiciju ludila?

Šta treba očekivati od Vaas DLC vesti za Far Cry 6?

Mando je tvit postavio pored svoje interesantne fotografije i ima ceo tvit ima neke vesele slikice pa je sigurno da nije u pitanju neko odlaganje ili nešto slično. Možda će mu jednostavno biti dozvoljeno da govori o svojoj ulozi, možda če Ubisoft objaviti novi trejler ili će možda otkriti datum objavljivanja, budući da je u planu Season Pass za Far Cry 6 ovog meseca. Biće zanimljivo videti kako ovaj DLC (zajedno sa DLC-ovima Pagan Min i Joseph Seed) utiče na ukupan prijem Far Cry 6. Mnogi su to smatrali samo još jednom igrom u franšizi, što samo po sebi nije loša stvar, ali ova serija DLC-a ima potencijal da se FC6 izdvoji od prošlih igara i to na način da ih iskoristi. 

Preuzeto sa Indijanka Danka

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41002
Najveća Far Cry igra do sada, smeštena na tropskom ostrvu zasnovanom na Kubi. Po...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO651
Najveća Far Cry igra do sada. Smeštena na tropskom ostrvu zasnovanom na Kubi. Po...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
4.499 ,00 RSD

Slični članci

24.
Oct.
2021.
Vesti/Najnovije
Dugoočekivani i odlagani Far Cry 6 je napokon stigao. Posle agresivne marketinške kampanje i milion i jednog klipa sa očigledno dobro plaćenim Đankarl...
13.
Oct.
2021.
Vesti/Najnovije
Igrači Far Cry 6 trebalo da se domognu jednog od najboljih oružja u igri kada je u pitanju preuzimanje vozila, posebno helikoptera.
30.
Sep.
2021.
Vesti/Najnovije
Slavni glumac Giancarlo Esposito, koji glumi jaranskog diktatora Antón Castilla, odgovara na vaša pitanja o Far Cry 6. Upoznajte se sa svim s...