Vesti/Najnovije
15.11.2021.

Back 4 Blood je teži nego što su planirali

Želimo da bude izazovno. Ne želimo da to bude nepravedno

Reddit je veoma interesantna i veoma informativna platforma kada je u pitanju gejming.

Jedna objava deljena u zajednici Reddit igre zombi, Turtle Rock Studios' kaže da "čuju vašu zabrinutost u vezi sa poteškoćama igre na svim platformama"; i dok „malo poteškoća može dodati mnogo mogućnosti ponovnog igranja“, oni  priznaju da „za sada postoje problemi i greške na koje smo naišli u razvoju koji ga čine daleko težim od namenjen".  

"Problemi i poteškoće treba da bude naš 'beba medved' u Back 4 Blood's Goldilocks priči," Turtle Rock je objasnio. "Mora da bude 'baš kako treba'.

"Želimo da bude napeto. Želimo da bude izazovno. Želimo da jedva skupiš hrarost da žmirneš u sigurnu sobu sa krvavom hordom za petama i da osećaš tu napetost. Ne želimo da bude nekontrolisano. Ne želimo da to bude nepravedno. To je naša misija. Igrači moraju imati agenciju. Oni moraju pobediti i izgubiti, pobediti ili poginuti, sopstvenim postupcima. Veština, planiranje i timski rad trebalo bi da nose dan. To je cilj. Deo postizanja tog cilja je pronalaženje prave ravnoteže – baš kako treba – kroz stalno prilagođavanje različitim sistemima karata, spawning sistemima, AI-u i drugim aspektima koji utiču na igru."

U postu su takođe navedeni „glavni fokusi i prioriteti“ tima, gledanje unapred, što uključuje rešavanje stope pojavljivanja Ridden mutacija, prilagođavanje sistema oštećenja preterano revnosne traume i preusmeravanje stilova igranja dalje od brzog trčanja. Ažuriranje se takođe odnosi na nedavne promene napravljene na kartama za melee.  

Da li ste videli da je Back 4 Blood objavio mapu puta koja uključuje često tražen off line režim, zajedno sa DLC-om i novim nivoima težine?

Programer Turtle Rock je podelio detalje pre nekoliko dana, sa karakteristikama identifikovanim u mapi puta koje se očekuju od sada pa do 2022.

Trenutno, ispravke su fokusirane na promene kvaliteta života, dok će decembar, nadamo se, obezbediti off line režim . Iako smo još u junu znali da Back 4 Blood neće imati režim van mreže pri lansiranju, Turtle Rock je pažljivo saslušao povratne informacije i spreman je da doda režim negde tokom sledećeg meseca.

Igrate li Back 4 Blood?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41215
Akcija traje od 13.06 do 03.07 ili do isteka zaliha „Back 4 Blood“ je&...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO823
Akcija traje od 13.06 do 03.07 ili do isteka zaliha Nova zombi pucačina od tima ko...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO822
Akcija traje do isteka zaliha. „Back 4 Blood“ je jedinstvni prist...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Ušteda 47%
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499,00 RSD
3.999 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Oct.
2021.
Vesti/Najnovije
Ukoliko imate tim, Back 4 blood je definitivna preporuka , bez obzira na kojoj se platformi nalazili, budući da je jedan od najzabavnijh zombie multiplayer n...
12.
Oct.
2021.
Vesti/Najnovije
Neke stvari bi se dale popraviti ali to ne umanjuje uživanje u igranju ove odlične igre.
18.
Sep.
2021.
Vesti/Najnovije
Manje od mesec dana je ostalo do izlaska igre koja ima jedinstvni pristup žanru zombi apokalipse u kome vodimo tim „čistača“ i prepuš...