Vesti/Najnovije
15.11.2021.

Back 4 Blood je teži nego što su planirali

Želimo da bude izazovno. Ne želimo da to bude nepravedno

Reddit je veoma interesantna i veoma informativna platforma kada je u pitanju gejming.

Jedna objava deljena u zajednici Reddit igre zombi, Turtle Rock Studios' kaže da "čuju vašu zabrinutost u vezi sa poteškoćama igre na svim platformama"; i dok „malo poteškoća može dodati mnogo mogućnosti ponovnog igranja“, oni  priznaju da „za sada postoje problemi i greške na koje smo naišli u razvoju koji ga čine daleko težim od namenjen".  

"Problemi i poteškoće treba da bude naš 'beba medved' u Back 4 Blood's Goldilocks priči," Turtle Rock je objasnio. "Mora da bude 'baš kako treba'.

"Želimo da bude napeto. Želimo da bude izazovno. Želimo da jedva skupiš hrarost da žmirneš u sigurnu sobu sa krvavom hordom za petama i da osećaš tu napetost. Ne želimo da bude nekontrolisano. Ne želimo da to bude nepravedno. To je naša misija. Igrači moraju imati agenciju. Oni moraju pobediti i izgubiti, pobediti ili poginuti, sopstvenim postupcima. Veština, planiranje i timski rad trebalo bi da nose dan. To je cilj. Deo postizanja tog cilja je pronalaženje prave ravnoteže – baš kako treba – kroz stalno prilagođavanje različitim sistemima karata, spawning sistemima, AI-u i drugim aspektima koji utiču na igru."

U postu su takođe navedeni „glavni fokusi i prioriteti“ tima, gledanje unapred, što uključuje rešavanje stope pojavljivanja Ridden mutacija, prilagođavanje sistema oštećenja preterano revnosne traume i preusmeravanje stilova igranja dalje od brzog trčanja. Ažuriranje se takođe odnosi na nedavne promene napravljene na kartama za melee.  

Da li ste videli da je Back 4 Blood objavio mapu puta koja uključuje često tražen off line režim, zajedno sa DLC-om i novim nivoima težine?

Programer Turtle Rock je podelio detalje pre nekoliko dana, sa karakteristikama identifikovanim u mapi puta koje se očekuju od sada pa do 2022.

Trenutno, ispravke su fokusirane na promene kvaliteta života, dok će decembar, nadamo se, obezbediti off line režim . Iako smo još u junu znali da Back 4 Blood neće imati režim van mreže pri lansiranju, Turtle Rock je pažljivo saslušao povratne informacije i spreman je da doda režim negde tokom sledećeg meseca.

Igrate li Back 4 Blood?

Slični članci

24.
Oct.
2021.
Vesti/Najnovije
Ukoliko imate tim, Back 4 blood je definitivna preporuka , bez obzira na kojoj se platformi nalazili, budući da je jedan od najzabavnijh zombie multiplayer n...
12.
Oct.
2021.
Vesti/Najnovije
Neke stvari bi se dale popraviti ali to ne umanjuje uživanje u igranju ove odlične igre.
18.
Sep.
2021.
Vesti/Najnovije
Manje od mesec dana je ostalo do izlaska igre koja ima jedinstvni pristup žanru zombi apokalipse u kome vodimo tim „čistača“ i prepuš...