Vesti/Najnovije
22.08.2020.

Iron man ima besplatan update

Novo oružje i nove opcije

PlayStation blog je objavio objašenje Blaine Higdon-a, čoveka koji je radio na gameplay dizajnu za Iron Man VR developera Camouflaj, o tome šta uključuje novi besplatni update, i počeo je sa novim game modovima.

New Game+ mod će dozvoliti igračima da ponovo dožive iskustvo priče o ovom junaku bez odricanja svojih Research Points i odmah otključava Impulse Armor. Dodat je i Ultimate difficulty mode koji igračima daje još više izazova ukoliko su prevazišli Invincible težinu.

Tu je i novo orušje koje uključuje i Continuous Beam Repulsor koji omogućava našem junaku da izdrži nekoliko sekundi zrak. Imamo i EM Charge Cannon koji mogu da prodru kroz oklope Skull, Revenant, i Wight dronova.

Micro Swarm ispaljuje "fire-and-forget" inteligentno orušje koje je odlično za velike grupe neprijatelja i na kraju Gravity Bomb koje kreira specifičnost koja hvata više neprijatelja u njihovim stazama.

Dobili smo i osam novih Custom Armor Decos sa sve Iron Patriot. Otključavaju se kompletiranjem novih zadataka u igri.

Pored sadržaja, novi update donosi i unapređeno vreme učitavanja (Shanghai misija se učitava tridesetak sekundi brže).

Ukoliko vam je klip dosadan, možete ga preskočiti kada ponavljate misiju.

Kako se vama sviđaju ove promene?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.199,00 RSD
Vrsta
Nova
2.199 ,00 RSD

Slični članci

21.
Aug.
2020.
Vesti/Najnovije
Nakon zatvorene pre-order beta za Marvel's Avengers prođle nedelje, od danas, svi mogu da provere i daju svoje mišljenje o igri. Potrebno je da i...
16.
Aug.
2020.
Vesti/Najnovije
Joker se ipak poslednji smeje!