Vesti/Najnovije
22.08.2020.

DC Fandom kreće!

Kokice i ispratite sve.

Danas se odigrava event koji niko nije očekivao!

DC Fandom Hall of Heroes www.dcfancom.com

Traje samo 24 časa.

Otkivaju se neverovatne nove vesti, trejleri i ekskluzivni snimci. Na vama je da odete na sajt, napravite svoj nalog i obeležite ono što želite da vidite.

Uostalom, evo i rasporeda pa proverite šta je sve vama interesantno.

Od ponedeljka ćemo razmenjivati utiske.

Hall of Heroes: Saturday, August 22

  • 10:00 AM PT/1:00 PM ET: Wonder Woman 1984 - Panel
  • 10:30 AM PT/1:30 PM ET: Warner Bros. Games Montreal Announcement
  • 10:45 AM PT/1:45 PM ET: The Sandman Universe: Enter the Dreaming - Panel
  • 11:15 AM PT/2:15 PM ET: Multiverse 101 - Panel
  • 11:40 AM PT/2:40 PM ET: Introducing The Flash - Panel
  • 11:50 AM PT/2:50 PM ET: Beyond Batman
  • 11:55 PM PT/2:55 PM ET: The Suicide Squad - Panel
  • 12:40 PM PT/3:40 PM ET: BAWSE Females of Color Within the DC Universe - Panel
  • 1:00 PM PT/4:00 PM ET: Legacy of the Bat - Panel
  • 1:20 PM PT/4:20 PM ET: Chris Daughtry: Performance
  • 1:30 PM PT/4:30 PM ET: The Joker: Put on a Happy Face
  • 1:45 PM PT/4:35 PM ET: Jim Lee Portfolio Review - DC Super-Villain Fan Art
  • 1:45 PM PT/4:45 PM ET: Surprise DC Comics Panel
  • 2:10 PM PT/5:10 PM ET: I’m Batman: The Voices Behind the Cowl – Panel
  • 2:30 PM PT/5:30 PM ET: The Snyder Cut of Justice League - Panel
  • 2:54 PM PT/5:54 PM ET: The Flash TV Panel
  • 3:10 PM PT/6:10 PM ET: Black Adam - Panel
  • 3:30 PM PT/6:30 PM ET: CNN Heroes: Real-Life Heroes in the Age of Coronavirus
  • 3:50 PM/PT/6:50 PM ET: Titans TV Panel
  • 4:05 PM PT/7:05 PM ET: Aquaman - Panel
  • 4:15 PM PT/7:15 PM ET: "Ask Harley Quinn"
  • 4:20 PM PT/7:20 PM ET: Wonder Woman 80th Celebration - Panel
  • 4:25 PM PT/7:25 PM ET: Tomorrow's Super Heroes with Jim Lee brought to you by Gold House
  • 4:40 PM PT/7:40 PM ET: SHAZAM! - Panel
  • 4:50 PM PT/7:50 PM ET: Wonder Woman 1984 - The WW84 Cast Play ‘Werewolf 1984’
  • 5:10 PM PT/8:10 PM ET: Suicide Squad: Kill the Justice League
  • 5:30 PM PT/8:30 PM ET: The Batman - Panel

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4396
9 termina 150 sati početni nivo
PS4 Injustice 2
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.599 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4124
9 termina 150 sati početni nivo
PS4 Batman Arkham Knight
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

23.
Oct.
2021.
Vesti/Najnovije
Ovo je remaster koji su svi želeli svih ovih godina, pogotovo nakon izlaska Control-a. Nažalost, njegovim izlaskom PC igrači ne mogu da očekuju skoro pa ni&s...
23.
Oct.
2021.
Ova mama je gejmer
Još uvek se iznenadim kada vidim mail nekog Youtubera koji traži sponzorstvo bez osnovnih podataka. Čak i bez imena i prezimena, kao i broja telefona....
22.
Oct.
2021.
Blog
„Neizbežno finale“ Ragnaröka po rečima režisera nove igre iz serijala „God of War“
22.
Oct.
2021.
Klan RuR
Izašao novi Valorant peč, koji nije mnogo toga menjao, ali je zato slučajno oslabio Jett, što je oduševilo veliki broj igrača, koji...
22.
Oct.
2021.
Vesti/Najnovije
Vodi li neko evidenciju o odlaganjima?
22.
Oct.
2021.
Vesti/Najnovije
Sledeće nedelje Square Enix objavljuje još jednu Marvelov igru, Guardians of the Galaxy. Iako izgleda kao tipična akciona igra u trećem licu...
22.
Oct.
2021.
Vesti/Najnovije
Fortnite ažuriranje v18.21 dodaje igrici raznovrstan sadržaj, uključujući novu lokaciju, oružje i povratak omiljenog režima obožavatelja
21.
Oct.
2021.
PC
Jedna od najvećih Playstation ekskluziva stiže i na PC sledeće godine.