Vesti/Najnovije
17.01.2022.

Tiny Tina's Wonderlands' - Nedostatak vozila može da bude dobra stvar

Promena po svaku cenu?

Igra Tiny Tina’s Wonderlands počinje da sitno broji do izlaska. Sada je to za samo nekoliko meseci, a fanovi Borderlandsa su veoma uzbuđeni sa prikazanim opcijama o tome šta će spin-off koji uključuje jednog od njihovih omiljenih likova ponuditi.

Kako se igra približava svom D1 izdanju, fanovi postepeno saznaju i uče više o TTW, jer je nedavni trejler priče bacio više svetla na njenu premisu. Jasno je da će se TTW u velikoj meri razlikovati od nekih glavnih izdanja Borderlands-a, i da će napraviti pauzu od dosadašnje glavne priče serije. Takođe, više će podsećati na Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, jedan od DLC-a za Borderlands 2. Fanovima neće nužno smetati pomak od glavne serije, jer su sada igrali četiri igre usredsređene na glavnu priču, uključujući Borderlands: The Pre Sequel. Tini Tina's Vonderlands inspirisana Tamnicama i zmajevima će sigurno pružiti nešto drugačije od izgleda.

Jedna od glavnih promena u odnosu na prethodne naslove u seriji je očigledan nedostatak vozila. Nijedna od prikolica za TTW do danas nije pokazala vozilo, što bi bilo čudno da su prisutni u igri zbog njihove velike uloge u sve četiri prethodne Borderlands igre. Iako ova promena može razočarati neke fanove, mogla bi se pokazati kao dobra stvar za ravnotežu mape sveta.

Dok su određena Borderlands vozila poput outrunner-a postala legendarne ikone ne samo Borderlands serije već i igara uopšte, neki fanovi sigurno misle da mogu bez njih. Prilagodljiva vozila u Borderlands-u su užasno teška za kontrolisanje, što tera mnoge igrače da radije putuju brzo ili jednostavno idu do svojih ciljeva peške ako je to moguće. Iako outrunner u Borderlands igri ima prilagodljivo montirano oružje, nekim obožavaocima serije jednostavno ona nisu vredni truda.

Borderlands često ima velike regije koje su napravljene baš za navigaciju vozila, ali u mnogim delovima, Catch-A-Ride terminali ostaju neiskorišćeni. Ne samo što ih je teško voziti, Borderlands vozila se mogu pokazati kao odlična u borbi na niskim nivoima ali su nemoćna pred kraj igre Borderlands. Montirano oružje koje je ranije moglo da probije razbojničke kampove počinje da se bori čak i sa sopstvenim oružjem igrača, a vozila su u stalnoj opasnosti od toga da budu raznesena. Ukoliko TTW nema vozila, verovatno ih neće ožaliti mnogi fanovi Borderlandsa, jer se ne pokazuju previše korisnima u većini situacija uprkos svom statusu. Vozila u Borderlands-u ponekad deluju više kao ukras nego kao alat koji igrač može da koristi, tako da bi odustajanje od njih moglo biti od koristi.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41218
Nova igra tvoraca Borderlands serijala   Looter shooter smešten u svet epsk...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41217
Nova igra tvoraca Borderlands serijala Looter shooter smešten u svet epske f...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Ušteda 50%
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999,00 RSD
1.999 ,00 RSD
Korišćena
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50119
Nova igra tvoraca Borderlands serijala Looter shooter smešten u svet epske fant...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

03.
Dec.
2021.
Vesti/Najnovije
Postoje igre o kojima sve znamo i pre nego nam uvoznik pošalje podatke o datumu izdavanja, a postoje igre kao što je Tiny Tina’s Won...
03.
Apr.
2021.
Vesti/Najnovije
Naučna fantastika u igrama ali i velikom broju ukrasa i figura. U čemu je draž ove igre?
11.
Jan.
2021.
Vesti/Najnovije
Lionsgate dovodi komičara Kevina Harta i kreće sa snimanjima oprezno ali sigurno u Budimpešti u Mađarskoj.