Vesti/Najnovije
11.01.2021.

Borderlands - kreće snimanje filma

AKCIJA! U Budimpešti

Film Eli Roth-a, Borderlands, priprema za polako za produkciju pod okriljem Lionsgate-a. Glavna vest je učešće komičara Kevina Harta. Uz potrebne i zahtevane mere zaštite zbog pandemije COVID-19 koja se nastavljaju i u 2021. godini, mnogi aspekti industrije zabave, posebno filmovi, imaju dosta problema i suočavaju se sa pitanjem opstanka, ali izgleda da se studio sprema da uskoro započne snimanje u Budimpešti u Mađarskoj.

Adam Goodman, šef MidAtlantic Films, nedavno je sedeo sa ljudima iz časopisa Hollywood Reporter i razgovarao o tome šta sledi u predstojećim ostvarenjima, rekavši da su otvorili prostor za film Borderlands (u glavnoj ulozi Cate Blanchett i Kevin Hart). Rade treću sezonu Jacka Rayana za Paramount TV i projekat Marvel, o kojem iz uobičajenih bezbednosnih razloga nije mogao da govori. "U osnovi smo u potpunosti rezervisali sve za predstojeći ciklus, do leta, što će, nadamo se, biti poslednji ciklus emisija koje moramo uraditi prema protokolima COVID-19". Što se tiče Hartovog učestvovanja, njegova uloga još uvek nije javno definisana i objavljena. Prethodno se pričalo o tome da preuzima ulogu Rolanda zajedno sa Cate Blanchett i našom voljenom Lilith. Biće zanimljivo videti celu listu glumaca kada se ona objavi i ko će koga igrati.

Snimanje u Mađarskoj je popularno za mnoge filmske stvaraoce u toku pandemije. Mađarska je bila lokacija koja je među poslednjima primenila ograničenja zaključavanja zbog malog broja zaraženih na početku širenja. Vlada je takođe bila proaktivna u preduzimanju mera za prevazilaženje virusa sa velikim fokusom na to da se industrije poput filmske industrije vrate u pogon i rade bezbedno.  

"Tako sam uzbuđen što sam zaronio u svet Borderlandsa i ne bih to mogao učiniti sa boljim scenarijem, produkcijskim timom i studijem", rekao je režiser Eli Roth kada je film Borderlands prvi put najavljen. „Imam dugu, uspešnu istoriju sa kompanijom Lionsgate i osećam se kao da smo odrasli zajedno i da je sve u mojoj režiserskoj karijeri dovelo do projekta takvih razmera i ambicija. Radujem se što ću svoju sopstvenu energiju, ideje i viziju preneti u divlji, zabavan i beskrajno kreativan svet igre. Randy Pitchford i svi u Gearbox-u su neverovatno podržavali moje ideje - zaista se oseća kao savršena oluja stvaralaca koji su se okupili. Želimo da napravimo novi klasik, koji će se svideti ljubiteljima igre, ali i onaj koji će novu publiku pronaći širom sveta."

Šteta je samo što neki od tih fenomenalnih filmova i snimanja nas zaobilaze. Nadamo se da će se tu neke stvari u skorije vreme promeniti.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4826
Luda i uzbudljiva vožnja vas očekuje u Borderlands 3, originalnom looter-shooteru u koj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO520
Luda i uzbudljiva vožnja vas očekuje u Borderlands 3, originalnom looter-shooteru u koj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
799 ,00 RSD

Slični članci

29.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Gerard Butler će zaigrati u filmskoj adaptaciji God of War igre koju Sony Pictures planira da snima 2021, a premijerno prikaže 2022. godine.
24.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Soni Pictures ne planira da krene stopama drugih studija nudeći izdanja filmova istog datuma na streaming platformama i u bioskopima.