Vesti/Najnovije
08.02.2022.
Autor: Dzoni Kvid

I pored poteškoća na dan izlaska izdavači su zadovoljni

GTA: The Trilogy – Definitive Edition kolekcija remastera izazvala je raznorazne kontroverze i osude pre tri meseca. Pa se igra i uz sav tehnički fijasko uspela  dobro prodati. Konkretne brojke nisu otkrivene, ali iz Take-Two Interactivea kažu samo kako su zadovoljni prodajom.

Naime, GTA serijal do sada je ptodat u 370 milijona primeraka , što je 15 milion primeraka od zadnjeg finansiskog izveštaja koji je bio u septembru. GTA 5 je u tom periodu prodat u još pet miliona primeraka, što znači da je ovih 10 miliona otišlo na ostale GTA igre – a nekako sumnjamo da je neko kupovao stare GTA naslove pored remaster kolekcije.

Kako bi ispali fer prema razočaranim kupcima, iz Take-Two-a se nisu samo hvalili kako su zadovoljni prodajom, nego su priznali kako je kvalitet remastera s tehničke strane mogao biti bolji. Kažu kako su dosta stvari već ispravili, ali imaju još posla i nastavi će  raditi na igrama.

Što se tiče GTA 5, s ukupno 160 miliona prodanih primeraka, uspeo je nadmašiti ukupnu prodaju svih Assassin’s Creed igara i svih Resident Evil naslova. Dolaskom igre na PS5 i XSX/S konzole GTA 5 će verovatno ostvariti bolju prodaju nego sve Final Fantasy igre ikad napravljene – a to je serijal koji broji 15 glavnih igara i desetke spin-off naslova.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO841
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition sadrži remastere: Grand Theft...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
4.499 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Leviathan AI može da meša ciljeve kako se njemu prohte, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak par...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Neenah je možda vozač za bekstvo, a Kevin čovek sa kontaktima, ali izgleda da je Eli mozak operacije.
12.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Bulkhead Interactive, developer multiplejer igre  FPS Battalion 1944 je objavio da prekida partnerstvo sa izdavačem Square Enix.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row će prikazati kako titularna banda stvara svoj jedinstveni identitet u Santo Ileso, ali će im se suprotstaviti tri bande, jedna od njih su Idols.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Embark Studios je objavio da je njihova PvE multiplayer igra, ARC Raiders, pomerena za 2023.
09.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Igrači Saints Row će se suočiti sa još tri bande tokom igre, a Los Panteros je jedna od njih.
08.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako je godina dosadnija od očekivanog jer su neke igre pomerene za kasnija izdavanja, ipak ima par naslova koji se ističu.