Vesti/Najnovije
08.02.2022.
Autor: Dzoni Kvid

I pored poteškoća na dan izlaska izdavači su zadovoljni

GTA: The Trilogy – Definitive Edition kolekcija remastera izazvala je raznorazne kontroverze i osude pre tri meseca. Pa se igra i uz sav tehnički fijasko uspela  dobro prodati. Konkretne brojke nisu otkrivene, ali iz Take-Two Interactivea kažu samo kako su zadovoljni prodajom.

Naime, GTA serijal do sada je ptodat u 370 milijona primeraka , što je 15 milion primeraka od zadnjeg finansiskog izveštaja koji je bio u septembru. GTA 5 je u tom periodu prodat u još pet miliona primeraka, što znači da je ovih 10 miliona otišlo na ostale GTA igre – a nekako sumnjamo da je neko kupovao stare GTA naslove pored remaster kolekcije.

Kako bi ispali fer prema razočaranim kupcima, iz Take-Two-a se nisu samo hvalili kako su zadovoljni prodajom, nego su priznali kako je kvalitet remastera s tehničke strane mogao biti bolji. Kažu kako su dosta stvari već ispravili, ali imaju još posla i nastavi će  raditi na igrama.

Što se tiče GTA 5, s ukupno 160 miliona prodanih primeraka, uspeo je nadmašiti ukupnu prodaju svih Assassin’s Creed igara i svih Resident Evil naslova. Dolaskom igre na PS5 i XSX/S konzole GTA 5 će verovatno ostvariti bolju prodaju nego sve Final Fantasy igre ikad napravljene – a to je serijal koji broji 15 glavnih igara i desetke spin-off naslova.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO841
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition sadrži remastere: Grand Theft...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
2.599 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Mar.
2023.
Vesti/Najnovije
Za tehnički pregled su potrebne najnovije i najskuplje Nvidia grafičke kartice.
26.
Mar.
2023.
Vesti/Najnovije
Koliko je ovo dobro ili ne, videćemo!
26.
Mar.
2023.
Vesti/Najnovije
Spisak igara koje nam stižu u septembru se sve više popunjava, što bi moglo da podstakne dodatnu konkurenciju između kompanija Sony i...