Vesti/Najnovije
08.03.2022.
Autor: Dzoni Kvid

Saznali smo modove u kojima može da radi GTA V next gen update

Još nedelju dana  nas deli od dolaska GTA 5 u next-gen izdanju, a u Rockstar i dalje čuva  informacije. Ni danas nisu demonstrirali kako će igra izgledati, samo su ponovili pregršt stvari koje su ranije otkrili. Ono što smo saznali je da će update imati tri moda izvedbe na PlayStation 5 odnosno Xbox Series X/S konzolama.

 Opcije su sledeće:

  • Fidelity Mode – za najveću vizualnu kvalitetu s raytracingom u nativnoj 4K rezoluciji, ali pri 30 fps-a.
  • Performance Mode – za najresponzivniji gameplay u 60 fps-a te s upscalingom rezolucije do 4K (1080p za Xbox Series S)
  • Performance RT Mode – miks prethodna dva moda u kojemu je raytracing podržan, igra se izvodi u 60 fps-a i na upscaliranoj 4K rezoluciji

Što se grafičkih poboljšanja tiče, rečeno je kako nas očekuje veća raznovrsnost saobraćaja i pešaka, bujnija vegetacija, bolje senke i osvjetljenje, bolji odrazi u vodi, lepši motion blur efekt, detaljniji efekti eksplozija vatre i slično.

Na PlayStationu 5 postoja će puna podrška za DualSense, odnosno haptičku vibraciju i adaptivne trigere. Iz Rockstara kažu kako ćemo kroz vibracije kontrolera osetiti vremenske uslove, smer iz kojega dolazi pucnjava, različite teksture puteva, eksplozija i sl.

Narudžbine i pre-load igre kreću od danas. Kako u Rockstaru još nisu spomenuli opciju nadogradnje s PS4 i XBO verzija, za pretpostaviti je da ih verovatno neće ni biti, a ako ih i bude, definitivno neće biti besplatne. Da je drugačije, objavili bi to pre početka prodaje.

Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Leviathan AI može da meša ciljeve kako se njemu prohte, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak par...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Neenah je možda vozač za bekstvo, a Kevin čovek sa kontaktima, ali izgleda da je Eli mozak operacije.
12.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Bulkhead Interactive, developer multiplejer igre  FPS Battalion 1944 je objavio da prekida partnerstvo sa izdavačem Square Enix.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row će prikazati kako titularna banda stvara svoj jedinstveni identitet u Santo Ileso, ali će im se suprotstaviti tri bande, jedna od njih su Idols.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Embark Studios je objavio da je njihova PvE multiplayer igra, ARC Raiders, pomerena za 2023.
09.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Igrači Saints Row će se suočiti sa još tri bande tokom igre, a Los Panteros je jedna od njih.
08.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako je godina dosadnija od očekivanog jer su neke igre pomerene za kasnija izdavanja, ipak ima par naslova koji se ističu.