Vesti/Najnovije
11.03.2022.

Redfall i dalje ostaje nepoznanica

Screenshot je procureo ali to je sve što je viđeno

Microsoft  prezentacija na E3 2021, prikazala je predstojeću kooperativna pucačinu u prvom licu otvorenog sveta Redfall. Ova igra je  ostavila priličan utisak na fanove. Naslov dolazi iz studija Arkane, koji je možda najpoznatiji po igricama Dishonored. Stavlja igrače u poziciju suprotstavljanja gradu punom vampira.

Međutim, snimci ekrana Redfall rane razvojne verzije koji su procurili na internet su sve što su fanovi zaista videli od igre.  Nakon što je otkrio Redfall na E3 2021, Arkane Studios je neko vreme ćutao na tu temu. Igrači su bili zabrinuti da bi se Redfall mogao izgubiti u borbi  za svoje mesto u sve razvijenijoj gejming industriji. Iz tog ugla, slike koje su procurile i privukle fokus gejmera mogu se smatrati i dobrom stvari. Slike su objavljene na Redditu, gde su podeljene u obliku albuma koji je objavio sada već izbrisan nalog. Ovi snimci ekrana trenutno aktivno kruže društvenim medijima i mogu se locirati na Twiteru bez previše napora. Iako je Redfall jedna od najočekivanijih igara u 2022. godini, čini se da su ove slike naišle na izrazito pomešan prijem. Kako je ovo ipak rani razvoja nema razloga za paniku.

 

 

Twitter korisnici iamalitayyeb i gersix123 su takođe podelili ove slike na kojima se može videti šta igrači treba da očekuju od igre Redfall. U pitanju su rani modeli karaktera, oprema i ekran selekcije karaktera. Prisutan je i početni izgled 3D okruženja igre, FPS perspektiva i nekoliko naznaka dijaloga. 

 

 


 

Sudeći po do sada podeljenim slikama, Redfall je imao mogućnost penjanja po neravnom terenu i izvođenja zaseda, kao i odlazak u bitku do parkinga i ravnica. Na jednom snimku ekrana se čak vidi kako igrač cilja na ono što izgleda kao da je uglavnom suva marina, zajedno sa čamcem, sa onoga što je nekada bilo prstanište. Igrači će možda biti zainteresovani za raznovrsnost okruženja koje grad očigledno nudi, čak i u ovoj ranoj fazi razvoja.

 

 


 

Ovi snimci ekrana čine da Redfall izgleda prilično grubo, i mora se napomenuti da su ove slike snimljene u ranoj verziji za testiranje. Igra će verovatno dobiti još nekoliko slojeva obrade pre nego što stigne na police prodavnica širom sveta.

Ova rana verzija je verovatno namenjena testiranju Redfall-ove funkcionalnosti i obezbeđivanju dobrog osećaja za igranje, što je izuzetno teško vizuelno snimiti. Imajući to u vidu, predlažemo da sačekate i vidite finalni izgled pre nego što procenite igru na osnovu isprane grafike koja kruži internetom.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50163
Stanovništvo Tokija je nestalo, a smrtonosne natprirodne sile šetaju ulicama...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Ušteda 20%
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999,00 RSD
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50033
DEATHLOOP je inovacioni FPS koji je za PlayStation 5 napravila kompanija Arka...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch The Elder Scrolls 5 - Skyrim
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.999,00 RSD
Vrsta
Nova
7.999 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.