Vesti/Najnovije
24.03.2022.

Hogwarts Legacy ipak povezan sa glavnim negativcem?

Harry Potter fanovi su primetili neke znakove

Prošlonedeljni PlayStation State of Play doneo je fanovima Harija Potera obilje informacija o predstojećoj avanturi za jednog igrača Hogwarts Legacy. Od čarolija koje igrači mogu da koriste do pogleda na neki otvoreni svet igre, Hogwarts Legacy ima mnogo toga da ponudi fanovima Harija Potera koji traže autentično Hogworts iskustvo. Sve do State of Play, Hogwarts Legacy nije mnogo pokazao u smislu kako će se igra igrati i šta će uključivati. Sada, fanovi čarobnjačkog sveta imaju mnogo toga čemu mogu da se raduju kada je u pitanju ovaj naslov. Neki su čak izjavili da će možda biti previše sadržaja koji dolazi u Hogwarts Legacy, uz zabrinutost oko programera Avalanche koji se previše širi. Neki su ipak i dalje veoma uzbuđeni zbog igre, posebno kada je u pitanju priča o Hogwarts Legacy.

Smešten mnogo pre događaja iz knjiga i filmova, Hogwarts Legacy vodi igrače u 1800-te, što znači da je malo verovatno da će se pojaviti čak i stari likovi poput Dambldora. Za neke obožavaoce, ova udaljenost od franšiza Hari Potera i Fantastičnih zveri je dobra stvar, jer će omogućiti da se ispriča potpuno nova priča. Međutim, to ne znači da Hogwarts Legacy neće imati neke naznake u čast poznatim likovima Harija Potera.

Iz isečaka priče koji su otkriveni na događaju State of Play, gledaocima su prikazani negativci igre. Victor Rookwood je mračni čarobnjak, a goblin Ranrok predvodi pobunu goblina. Zbog statusa mračnog čarobnjaka, neki fanovi Rookwooda već povezuju sa Voldemorovim smrtožderima.

Međutim, između vremena Hogwarts Legacy i glavnih knjiga o Hariju Poteru je 100 godina, pa se neki pitaju kako Voldemort može da se uklopi u ovu priču. Malo je verovatno da će se Voldemort fizički pojaviti u Hogwarts Legacy, iako mnogi povezuju Victor Rookwood-a sa jednim od bivših smrtonoša, poznatim kao Augustus Rookwood.

Augustus se samo nakratko pojavljuje u glavnoj priči o Hariju Poteru, iako mnogi veruju da će zajedničko prezime povezati negativca iz Hogwarts Legacy sa glavnom pričom o Hariju Poteru i Voldemortom. Pored mračnih čarobnjaka koji se pojavljuju u Hogwarts Legacy, igra ima i druge načine da se igračima omogući da se bave mračnom stranom magije. Među mnogim čarolijama dostupnim u novom naslovu, neki su bili iznenađeni kada su videli da su čarolije mračne magije, kao što je ubilačka kletva, dostupne igračima za upotrebu. Iako nudi slobodu za igrača, mnogi veruju da bi dozvoljavanje mračne magije trebalo da košta igrače u Hogwarts Legacy.

Sada već nema osobe koja nije upoznata sa tim da ova igra stiže ove godine za  PC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One i Xbox Series X.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Privezak Harry Potter Pocket POP! - Fawkes Za sve fanove Harry Potter franšize ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Vrsta
Nova
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Šolji sa Hogwarts znakom zlatnim slovima ispisan na Grifindor crvenoj boji. Kap...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.699,00 RSD
Vrsta
Nova
1.699 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Dimenzije: 80 x 35cm Dodatno ojačane (prošivene) ivice. Guma sa donje strane -...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.599,00 RSD
Vrsta
Nova
2.599 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.