Vesti/Najnovije
23.03.2022.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Izgleda kao film

Do sada su LEGO igre uvek pokušavale da prate osnovnu radnju bilo kog filma ili serije koju su pokušavali da predstavljaju. U ovim naslovima, priča je često ispričana kroz kratke scene u kojima LEGO minifigure verzije likova iz filma rekonstruišu najvažnije scene. U starijim LEGO igrama, nedostatak bilo kakvog dijaloga doveo je do nekih prilično kreativnih i smešnih interpretacija; kao što je Darth Vader koji Luku pokazuje sliku mladog Anakina i trudne Padme za razliku od izgovaranja čuvene replike „Ja sam tvoj otac“. Ove scene su uvek bile zabavni dodaci iskustvu, ali daleko od toga da budu bioskopska remek-dela. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga bi to mogla da promeni. Sa samo dve nedelje do izlaska 5. aprila LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, sve više je pregleda igre počelo da se pojavljuje. Pojavilo se i nekoliko Youtube gamepay-a, koji pokazuju prvih sat vremena igre . Prema onome što se do sada može videti, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga je možda samo LEGO igra koja najviše liči na film od svih izdatih do sada.

U velikom broju prošlih LEGO igara, cilj nivoa je bio prilično jednostavan; samo nastavite napred dok se faza ne završi i rešite sve zagonetke na putu. U LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, postoji mali preokret. Dok je opšti cilj kretanja kroz linearnu fazu još uvek prisutan, igra sada svaki cilj čini jasnim igraču i daje mu kontekst zasnovan na naraciji.  Na primer, u prvom nivou New Hope, igraču je dat cilj, "Pronađi način da skineš Death Star planove sa broda."

LEGO Star Wars The Skywalker Saga multiplayer, co-op, online details | The  Loadout

Iako se igrač još uvek kreće napred kroz scenu, postojanje jasnog cilja zasnovanog na naraciji pomaže da se iskustvo učini malo filmskim. Čini se da je priča   LEGO Star Wars: The Skywalker Saga podržana glasovnom glumom u igrici, pri čemu se dijalog koristi kako za nastavak naracije tako i za davanje humora igri, a znamo da je on postao sinonim za LEGO naslove.

Iz dosada viđenih gamaplay-a, gluma u ​​igri zvuči iznenađujuće dobro, sa glumcima koji postižu savršenu ravnotežu između zvuka kao originalna glumačka ekipa, ali davanja sopstvenog izraza ulozi kako bi je zaista oživeli. Poslednjih nekoliko LEGO igara zaista se borilo sa ovim elementom, bilo da su glasovne replike izvučene direktno iz filma i na taj način su zvučale stvarno čudno, ili su glumci ponovili svoje uloge. LEGO Star Wars: The Force Awakens je bio prilično dobar primer ovoga, sa replikom Harrison Forda „Wookie cookies“ koja je brzo postala šala među fanovima.  

Pored solidne igre i dobrog komičnog momenta, humor je takođe nekako prirodno vezan za stvarnu igru. U prethodnim LEGO igrama, humor je mogao da postane malo dosadan posle nekog vremena, sa mnoštvom šala koje su bile nametnute igraču u svakoj sekundi. Iako su šale još uvek prisutne u scenama LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, čini se da se ređe koriste, sa humorom koji se sada unosi u igru od trenutka do trenutka, kao što je glas preko komunikacionog sistema na prvom nivou koji najavljuje "Invasion-related turbulence."  Neprestano nametanje pomalo humora bi i dalje moglo da iznervira neke igrače, posebno ako je ova igra toliko duga koliko neki fanovi pretpostavljaju da bi mogla da bude, ali njena besprekorna implementacija u stvarnu igru bi trebalo da bude više šarmantna nego iritantna.

Sa iznenađujuće sjajnom glasovnom glumom i fokusom na ciljeve zasnovane na naraciji, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga izgleda kao prilično filmska igra.

LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga elővásárlása a Steamen

Ako postoji jedan ključni aspekt koji LEGO Star Wars: The Skywalker Saga izdvaja od njenih prethodnika, onda je to besprekorna prezentacija igre. Iz celokupne igre, na osnovu do sada objavljenog, čini se da će LEGO Star Wars: The Skywalker Saga biti najlepša LEGO igra koja je do sada napravljena, i to sa prilično velikim razlikama.

Sve planete,  24 njih u igrici izgledaju neverovatno slično svojim bioskopskim modelima, sa osvetljenjem koje se koristi sa velikim uspehom kako bi svako okruženje izgledalo autentično i realistično. Tatooine je prikladno svetao i prekriven peskom, dok je Kamino taman i olujan, a Death Star je osvetljena jarkim svetlima. Svako okruženje u igri izgleda neverovatno raznoliko, a istovremeno uspeva da uhvati vizuelni stil svakog kultnog Star Wars lokaliteta, što je dovelo do toga da igra ostavlja utisak velike sličnosti sa svojim bioskopskim izvornim materijalomu. Mehanika prelaska u Skywalker Sagi takođe izgleda kao da će biti filmična, sa igračem koji će moći da uskoči u brod i preskoči na drugu planetu, sa minimalnim opterećenjem između. Slično tome, letenje do površine planete i istraživanje kopnenim vozilima će takođe sigurno izgledati prilično filmski, jer okruženje izgleda prilično masivno.  

Kinematografija u LEGO Star Wars: The Skywalker Saga je možda najveći primer toga koliko bi igra moga biti filmična. Svaka do sada objavljena scena prikazuje razne kinematografske tehnike za koje se čini da prilično podižu prezentaciju igre. Pomeranje kamere, zumiranje i senčenje se koriste tokom scena u igri, a čak se i čuveni  Star Wars  screen-wipe pojavljuje s' vremena na vreme. Dok se neke od ovih kinematografskih tehnika koriste za postavljanje udarnepri;e, komičnim pomeranjem ka objektu ili karakteru, sve one doprinose celokupnoj prezentaciji LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, pomažući da izgleda kao istinsko bioskopsko iskustvo.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – TT Games

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, će imati najveći spisak likova koji se mogu igrati u LEGO Star Wars serijalu. Uključuje najveće legende iz svih era sage o Skajvokeru a igrači će se boriti protiv sila zla kao Luk Skajvoker, Rej, Obi-Van Kenobi, Fin, BB-8 i legije drugih heroja. Alternativno, igrač se može okrenuti tamnoj strani kao Darth Vader, Palpatine, Kilo Ren i drugi. Najveća i najinteresantnija vozila iz cele galaksije će biti dostupni za komandovanje. 

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga izlazi 5. Aprila , 2022,. za PC, PS4, PS5, Switch, Stadia, Xbox One, i Xbox Series X/S. Količine specijalnih kolekcionarskih izdanja su ograničene a Games još uvek prodaje ovu igru kao preorder uz akcijski popust.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4962
Broj igrača: 1-2 (lokalno) Broj likova: 300 Broj misija: 45 (pokriva događaje iz svih 9...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Broj igrača: 1-2 (lokalno) Broj likova: 300 Broj misija: 45 (pokriva događaje iz svih 9...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO596
Broj igrača: 1-2 (lokalno) Broj likova: 300 Broj misija: 45 (pokriva događaje iz svih 9...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.
08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...