Vesti/Najnovije
30.03.2022.

ELDEN RING - Šta se desi kada ubijete kornjaču Papu?

Radoznalost je...

O igri Elden Ring smo mnogo pisali, i sigurno ćemo pisati.

Neki od nas su toliko oduševljeni ovom igrom da su redovno na svim domaćim forumima i komentarišu i daju savete.

Svi znaju da je Elden Ring prepun zanimljivih likova, neprijatelja i čudovišta, ali je možda jedna figura privukla najviše pažnje, Miriel, inače poznata kao Kornjača Papa. Pronaći ćete je u Crkvi zaveta Church of Vows, Miriel je NPC koji će igraču prodati neke od čarobnjaka i zagonetki Elden Ringa. Njeno mirno i prijateljsko ponašanje zaista je neviđeno u The Lands Between. Kornjača Papa je jednostavno rečeno zaista kul lik koji unosi malo svetla u svet, bez trikova za razliku od Fie čiji zagrljaji ometaju igrače. Kornjača Papa je verovatno najljubaznija duša u The Lands Between, tako da su se, naravno, neki igrači pitali šta će se dogoditi ako je ubiju.

Iznanađujuće je koliko je veliki broj onih koji to ne bi uradili, ali YouTuber Prizzaa Gaming Channel je uradio upravo to.  

Prizzaa je objavila video šta se dešava ako neko ubije Papu Kornjaču. Miriel neće odgovoriti na isti način, odbijajući da napadne igrača u bilo kom obliku. Čak će se povući u svoju školjku, verujući da je ista previše jaka da bi je igrač slomio. Kornjača Papa iz Elden Ringa će čak dodati: „Ne mogu umreti, niti ću vam naneti bilo kakvu štetu. Prestanite sa svojim uzaludnim naporima.”

Međutim... Prizzaa Gaming Channel to neće poslušati i na kraju ubija Kornjaču Papu. Nagrade uključuju Miriel's Bell Bearing, tako da igrači mogu da kupe predmete u Roundtable Hold-u, i neobičnu užinu od 12 obroka od kornjače, koji se mogu koristiti za pravljenje Pickled Turtleneck. Štaviše, igrači mogu da prihvate oprost od crkve da bi vaskrsli NPC-ove koje je igrač Elden Ringa ubio, ali Prizzaa saznaje da to ne funkcioniše za Miriel.

Jednom kad ga nema, nestaje zauvek!

Jedan od pratilaca ovog kanala je napravio pronicljivo zapažanje da igraču nije potreban oprost jer je Miriel oprostila igraču dok je ubijana, apsolutni obrt sudbine. Prizzaa je ovih videom uradila bar jednu dobru stvar, a to je svako ko je znatiželjan da vidi šta se dešava u ovoj situaciji može pogledati ovaj video umesto da to uradi sam.

Možda će umesto toga juriti Boss-a Elden Ringa kojeg bi trebalo ubiti, kao Margit umesto predivne Pape Kornjače.

Igrači imaju mnogo toga još da pronađu i otkriju. Iako je prošlo mesec dana od lansiranja, Elden Ring igrač je pronašao skriveni zid u Volcano Manor-u koji zahteva 50 pogodaka da bi otkrio tajni put. Postoje velike šanse da je igra prepuna ovakvih malih misterija, ali nadamo se da nijedna nije užasna kao ubijanje Kornjače Pape. 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41148
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50083
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
5.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO770
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD

Slični članci

17.
Mar.
2022.
Vesti/Najnovije
Elden Ring je izašao, a proteklih nedelja sam bila ko-pilot dečku u prelasku ili bolje rečeno, pokušaju prelaska ove igre. Za mene jako zanimljivo iskustvo k...
14.
Mar.
2022.
Vesti/Najnovije
Distortion2 planira nastaviti otkrivati igru do zadnjeg detalja i pokušava dobiti još kraće vreme.
10.
Mar.
2022.
Vesti/Najnovije
Za igrače koji su spremni prihvatiti izazov i poraziti naizgled nepremostive neprijatelje, Elden Ring je, bez sumnje, jedan od najvećih RPG-ova ikada napravl...