Vesti/Najnovije
30.03.2022.

SEPHONIE

Odličan 3D platformer

Sećanja opstaju kroz vreme, duboko ispod površine ostrva. U ovom 3D platformeru zasnovanom na priči, istražite masivnu mrežu pećina na ostrvu Sephonie i povežite se sa neidentifikovanim vrstama koristeći novi sistem Puzzle Grid. Istražite dubine ostrva kao biolozi brodolomci Amy, Ing-wen i Riyou, čije lične priče utiču na promenljivi duhovni pejzaž dubina ostrva.  

Platforma u stilu parkura

Koristite akrobatski set pokreta za kretanje po bujnim krošnjama od žada i zarđalim tornjevima od peska. Skačite preko visokih platformi koristeći zadovoljavajući Teledash Vault i spretno trčite preko opasnih izbočina. Skačite kroz vazduh i hvatajte se uz pomoć Ribbats-a  ili se penjite na visoke litice preko Gripshrooms lepljivih grebena. Povezivanje sa određenim stvorenjima će vam dati nove sposobnosti da stignete do najudaljenijih dubina ostrva.  

Opuštajući i ležeran sistem slagalice

Trio mora da istražuje nepoznata stvorenja na ostrvu povezujući se sa njima. Korišćenjem jedinstvenog "Puzzle Grid" sistema, vi ćete rotirati i postaviti niz višebojnih delova na tablu da biste napravili velika ostrva iste boje. Svako stvorenje ima različite izazove koje treba savladati!  Ne postoji 'pravo' Rešenje za povezivanje: koristite svoju intuiciju da reagujete na poteze stvorenja i ono što se pojavljuje na tabli, i uskoro ćete biti na putu ka uspehu!  

Istraživačko putovanje je pošlo po zlu

U bliskoj budućnosti, tri biologa su u zajedničkoj misiji da iskoriste svoje najsavremenije ONYX implantate za istraživanje stvorenja sa nenaseljenog ostrva Sephonie. Ali dok se približavaju ostrvu, iznenadna oluja ih ostavlja kao brodolomce.  Amy Lim, tajvansko-američkog porekla, i hrabri vođa, potiče iz grada Blumingtona na srednjem zapadu SAD. Riyou Hayashi, analitički nastrojen japansko-tajvanski istraživač, užurbani Tokio naziva svojim domom. A Ing-wen Lin, ljubazan i pažljiv tajvanski naučnik, živi u Tajpeju.

Ovaj trio će staviti svoju lojalnost i motivaciju na test dok se kreću pećinama Sephonie, suočavajući se ne samo sa fizičkim izazovima već i sa svojim najdubljim sećanjima i snovima. Kako postaju sve intimniji jedno sa drugim i sa ostrvom, drevna sila, koja se nalazi duboko u ambisu ostrva, može ugroziti njihovu novootkrivenu vezu, a svet...

  • Duboka, emotivna priča o bliskim vezama troje ljudi, prioritetima i delikatnoj povezanosti ljudi i prirode.
  • Ljudsko iskustvo koje je u potpunosti kreirao duo Marina Kittaka i Melos Han-Tani koji je nominovan za Veliku nagradu IGF-a, iza dela kao što je Anodyne 1 & 2, Even the Ocean i All Our Asias.
  • Savladajte set pokreta u stilu parkura da biste trčali, peli se po zidu, skakali i bacili se kroz stenovite pećine ostrva Sephonie!
  • Nov i pristupačan sistem zagonetke koji će zabaviti vaš mozak na interesantne načine.
  • Režim snimanja ekrana koji vam omogućava da snimite likove i stvorenja koje sretnete u igrici, a zatim napravite zabavne fotografije!
  • Prelep i raznovrstan pećinski sistem ispunjen raznim velikim i iznenađujućim stvorenjima, koji je vizuelno oživela Marina Kittaka.
  • Bujna, melodična i ambijentalna muzika Melosa Han-Tani-ja.
  • Post igre „Bubble Adventure“ i đavolski skriveni predmeti predstavljaju zabavan izazov za napredne spelunkere.

 

Analgesic Productions je studio koji je specijalizovan za igre za jednog igrača, poznatim po teškim avanturama i igrama koje imaju dozu izazova i istraživanja, kao i specifičnim preokretima. Marina Kittaka i Melos Han-Tani čine su osnovali ovaj studio poznat po igrama kao što suAnodyne, Anodyne 2, Even the Ocean, All Our Asias, Bratavism i drugi.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41150
Dugo očekivani nastavak igre Dying Light iz 2015. godine, Dying Light 2 Stay Human je n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50134
Ako ti je veština ubeđivanja kec u rukavu, onda je ovo prava igra za tebe! Mass...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50039
Nakon prinudnog sletanja na planetu koja menja oblik Selena mora da istraži opusto&scar...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Ušteda 26%
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499,00 RSD
6.999 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ono što je sigurno jeste da nivo dopamina u toku cele igre raste, drži vas budnim i aktivnim, gotovo „na trncima“. Ako je ovo ono š...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Leviathan AI može da meša ciljeve kako se njemu prohte, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak par...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Neenah je možda vozač za bekstvo, a Kevin čovek sa kontaktima, ali izgleda da je Eli mozak operacije.
12.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Bulkhead Interactive, developer multiplejer igre  FPS Battalion 1944 je objavio da prekida partnerstvo sa izdavačem Square Enix.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row će prikazati kako titularna banda stvara svoj jedinstveni identitet u Santo Ileso, ali će im se suprotstaviti tri bande, jedna od njih su Idols.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Embark Studios je objavio da je njihova PvE multiplayer igra, ARC Raiders, pomerena za 2023.
09.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Igrači Saints Row će se suočiti sa još tri bande tokom igre, a Los Panteros je jedna od njih.
08.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako je godina dosadnija od očekivanog jer su neke igre pomerene za kasnija izdavanja, ipak ima par naslova koji se ističu.