Vesti/Najnovije
30.03.2022.

SEPHONIE

Odličan 3D platformer

Sećanja opstaju kroz vreme, duboko ispod površine ostrva. U ovom 3D platformeru zasnovanom na priči, istražite masivnu mrežu pećina na ostrvu Sephonie i povežite se sa neidentifikovanim vrstama koristeći novi sistem Puzzle Grid. Istražite dubine ostrva kao biolozi brodolomci Amy, Ing-wen i Riyou, čije lične priče utiču na promenljivi duhovni pejzaž dubina ostrva.  

Platforma u stilu parkura

Koristite akrobatski set pokreta za kretanje po bujnim krošnjama od žada i zarđalim tornjevima od peska. Skačite preko visokih platformi koristeći zadovoljavajući Teledash Vault i spretno trčite preko opasnih izbočina. Skačite kroz vazduh i hvatajte se uz pomoć Ribbats-a  ili se penjite na visoke litice preko Gripshrooms lepljivih grebena. Povezivanje sa određenim stvorenjima će vam dati nove sposobnosti da stignete do najudaljenijih dubina ostrva.  

Opuštajući i ležeran sistem slagalice

Trio mora da istražuje nepoznata stvorenja na ostrvu povezujući se sa njima. Korišćenjem jedinstvenog "Puzzle Grid" sistema, vi ćete rotirati i postaviti niz višebojnih delova na tablu da biste napravili velika ostrva iste boje. Svako stvorenje ima različite izazove koje treba savladati!  Ne postoji 'pravo' Rešenje za povezivanje: koristite svoju intuiciju da reagujete na poteze stvorenja i ono što se pojavljuje na tabli, i uskoro ćete biti na putu ka uspehu!  

Istraživačko putovanje je pošlo po zlu

U bliskoj budućnosti, tri biologa su u zajedničkoj misiji da iskoriste svoje najsavremenije ONYX implantate za istraživanje stvorenja sa nenaseljenog ostrva Sephonie. Ali dok se približavaju ostrvu, iznenadna oluja ih ostavlja kao brodolomce.  Amy Lim, tajvansko-američkog porekla, i hrabri vođa, potiče iz grada Blumingtona na srednjem zapadu SAD. Riyou Hayashi, analitički nastrojen japansko-tajvanski istraživač, užurbani Tokio naziva svojim domom. A Ing-wen Lin, ljubazan i pažljiv tajvanski naučnik, živi u Tajpeju.

Ovaj trio će staviti svoju lojalnost i motivaciju na test dok se kreću pećinama Sephonie, suočavajući se ne samo sa fizičkim izazovima već i sa svojim najdubljim sećanjima i snovima. Kako postaju sve intimniji jedno sa drugim i sa ostrvom, drevna sila, koja se nalazi duboko u ambisu ostrva, može ugroziti njihovu novootkrivenu vezu, a svet...

  • Duboka, emotivna priča o bliskim vezama troje ljudi, prioritetima i delikatnoj povezanosti ljudi i prirode.
  • Ljudsko iskustvo koje je u potpunosti kreirao duo Marina Kittaka i Melos Han-Tani koji je nominovan za Veliku nagradu IGF-a, iza dela kao što je Anodyne 1 & 2, Even the Ocean i All Our Asias.
  • Savladajte set pokreta u stilu parkura da biste trčali, peli se po zidu, skakali i bacili se kroz stenovite pećine ostrva Sephonie!
  • Nov i pristupačan sistem zagonetke koji će zabaviti vaš mozak na interesantne načine.
  • Režim snimanja ekrana koji vam omogućava da snimite likove i stvorenja koje sretnete u igrici, a zatim napravite zabavne fotografije!
  • Prelep i raznovrstan pećinski sistem ispunjen raznim velikim i iznenađujućim stvorenjima, koji je vizuelno oživela Marina Kittaka.
  • Bujna, melodična i ambijentalna muzika Melosa Han-Tani-ja.
  • Post igre „Bubble Adventure“ i đavolski skriveni predmeti predstavljaju zabavan izazov za napredne spelunkere.

 

Analgesic Productions je studio koji je specijalizovan za igre za jednog igrača, poznatim po teškim avanturama i igrama koje imaju dozu izazova i istraživanja, kao i specifičnim preokretima. Marina Kittaka i Melos Han-Tani čine su osnovali ovaj studio poznat po igrama kao što suAnodyne, Anodyne 2, Even the Ocean, All Our Asias, Bratavism i drugi.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41210
Nova igra zasnovana na popularnom stripu i animiranoj seriji Pomozi Štrumpfovima...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41150
Dugo očekivani nastavak igre Dying Light iz 2015. godine, Dying Light 2 Stay Human je n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Ušteda 60%
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999,00 RSD
1.999 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50134
Ako ti je veština ubeđivanja kec u rukavu, onda je ovo prava igra za tebe! Mass...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50039
Nakon prinudnog sletanja na planetu koja menja oblik Selena mora da istraži opusto&scar...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD

Slični članci

17.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Promocija grupe GIFT i njihovog koncerta u mts Dvorani je bila idealna prilika da proverimo šta članovi grupe igraju.
17.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
RockStar Games vredno radi na GTA 6, i kako Finansijski izveštaj Take Two navodi, igra izlazi na jesen 2025. godine.
15.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Rockstar je kompanija za koju si znamo da je uspešna. A da li znamo koliko su igara do sada uradili i koje su najčudnije od njih?