Vesti/Najnovije
26.05.2022.

Društvena igra Harry Potter - FunkoVerse Strategy Game

Lagana strateška igra

Nemojte se odmah uplašiti jer igra nije tako komplikovana kako se čini. Samo je treba zaigrati.

U ovoj igri idite u magičnu avanturu sa svojim omiljenim vešticama i čarobnjacima iz Hogworts-a. Ovo je strateška igru na ploči a koja vam donosi svetove, likove i priče koje volite u toplinu vašeg doma kako biste uživali u igranju sa njima kada god to poželite. Zabavno je kako se krećete kroz nezaboravne lokacije, The Headmaster's Officei The Ministry of Magic i koristite jedinstvene sposobnosti svojih likova da osvojite poene i ostvarite pobedu. 

Funkoverse igra na temu Harry Potter-a sadrži jedinstvene likove za igranje, uključujući Dambldora, Snejpa, Hagrida i Dolores Ambridž iz sveta čarobnjaka!

Broj igrača koji mogu da igraju je 2 i 4, dok je vreme potrebno da se igra odigra između 40 minuta i sat vremena. Preporučuje se za uzrast od deset godina i starije, i potrebno je da znate engleski jezik.

Sveukupno je ovo zabavna igra, ali ima pomalo složen skup pravila za igranje. Prolazite kroz uputstva kako da igrate rundu i upoznaćete se sa mehanikom igre dok idete. Nakon što naučite da igrate, postoji gomila kombinacija likova, mapa, ciljeva i ostalog da bi igranje bilo zabavno. Ono što je tako sjajno u ovoj igri je to što postoji toliko mnogo likova i kombinacija koje možete igrati. Želite da se igrate sa Harijem, Betmenom i Džokerom, možete u ovoj igri sa više univerzuma. 

Strateška društvena igra u kojoj kombinuješ svoje omiljene pop! likove i suprotstavljate se u četiri uzbudljiva scenarija igre. Može li bolje? Koristite jedinstvene sposobnosti svojih likova za sticanje bodova i postizanje pobede!  U svakom koraku birate jednog od svojih likova i izvodite dve radnje. Svaki lik ima pristup osnovnim radnjama kao što su kretanje i izazovi, kao i nekoliko jedinstvenih sposobnosti koje se mogu izvesti samo trošenjem žetona sposobnosti.  Svaki lik u Funkoverse-u je jedinstven, pa se igrači podstiču da isprobaju različite kombinacije likova i predmeta kako bi otkrili svoje omiljene sinergije i moćne strategije za sva četiri scenarija igre.

Svaki Funkoverse set od četiri i dva karaktera (a ima ih više) može se igrati kao samostalna igra i dolazi sa ekskluzivnim Funko Pop! Figurama koje nisu dostupne nigde drugde, dvostranom tablom, žetonima, kartama, predmetima i kockicama.

Setovi se mogu kombinovati jedan sa drugim, omogućavajući igračima slobodu da igraju kako žele!

Slični članci

23.
May.
2022.
Vesti/Najnovije
Disney ima toliko predivnih likova, i svi su divni na svoj način. Ipak, Mala sirena je jedan od omiljenih ženskih likova. Pa i kada su karte u pitanju.
20.
May.
2022.
Vesti/Najnovije
Karte su uvek IN!
09.
Feb.
2022.
Vesti/Najnovije
Zgrabite Patchwork, zaigrajte ga sa devojkom ili prijateljem i odlično se zabavite uparujući zakrpe i pamet praveći svoj omiljeni jorgan.