Vesti/Najnovije
23.05.2022.

Društvena igra Something Wild! - The Little Mermaid

Za Male sirene

Mala sirena je naziv američkog dugometražnog crtanog filma. Snimljen je po motivima istoimene danske bajke Hansa Kristijana Andresena a pojavio se u bioskopima 17. novembra 1989. godine.

Priča o avanturama ćerke kralja Tritona, vladara okeana, od samog početka je dobijala samo pozitivne kritike. Diznijev 28. po redu dugometražni film je zaradio preko 84 miliona dolara u prvoj nedelji izlaska. Danas o brojkama i ne govore jer su ogromne. Radnja filma prati crvenokosu sirenu Arijel, koja zbog ljubavi prema princu Eriku žarko želi da napusti okean i postane obična devojka. Mala sirena u svojoj želji da ispuni svoju ljubav upada u zamku zle veštice Ursule. Ona prihvata da žrtvuje svoj glas i da ga veštici, a zauzvrat dobija noge i mogućnost da osvoji svog princa. Bez mogućnosti da govori, Arijel ne može da razgovara sa Erikom, koji će se uprkos svemu zaljubiti u sirenu. Zla Ursula zatim otima Arijel i postavlja uslov kralju Tritonu da bira između svoje titule i voljene ćerke. Triton iz ljubavi prema Arijel, predaje Ursuli svoj trozubac. Ipak, Erik uspeva da savlada morsku čarobnicu i ljubav između princa i sirene pobeđuje.

Interesantno je da je film osvojio dva Oskara za najbolju muziku i pesmu „Na morskom dnu“.  Neki kritičari smatrali su da je ovo bio film koji je doveo Brodvej u crtaće.

Nova vremena i novi prostori za stare priče. Video igre, pop figure ili društvene igre, Arijel je tu. 

Something Wild jekolekcija brzih i lakih za učenje kartaških igara sa omiljenim Diznijevim likovima i mini kolekcionarskim pop figurama. Vi igrate sa kartama u bojama, sa brojevima i likovima iz omiljenih crtaća i filmova. Prvi igrač koji osvoji tri "power" - moćne karte pobeđuje u igri.

Set sadrži: 45 kartica sa likovima, 10 "moćnih“ kartica, 1 kolekcionarsku figuru i uputstvo za igru.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Karte BG224
Piatnik Bridž Karte su klasične karte koje garantuju dobru zabavu za društv...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
299,00 RSD
Vrsta
Nova
299 ,00 RSD

Slični članci

26.
May.
2022.
Vesti/Najnovije
Igra se kao samostalna igra ili kombinuje sa drugim Funkoverse strateškim igrama za vrhunski duel čarobnjaka epskih razmera.
21.
May.
2022.
Vesti/Najnovije
Paklopagos je interesantna igra, koju doduše ne preporučujemo da igra sa manje od 5-6 igrača iako na kutiji piše da je minimum troje.
21.
Jul.
2021.
Vesti/Najnovije
Catan (Katan) – potpuni vodič za jednu od najpopularnijih društvenih igara.