Vesti/Najnovije
23.05.2022.

Društvena igra Something Wild! - The Little Mermaid

Za Male sirene

Mala sirena je naziv američkog dugometražnog crtanog filma. Snimljen je po motivima istoimene danske bajke Hansa Kristijana Andresena a pojavio se u bioskopima 17. novembra 1989. godine.

Priča o avanturama ćerke kralja Tritona, vladara okeana, od samog početka je dobijala samo pozitivne kritike. Diznijev 28. po redu dugometražni film je zaradio preko 84 miliona dolara u prvoj nedelji izlaska. Danas o brojkama i ne govore jer su ogromne. Radnja filma prati crvenokosu sirenu Arijel, koja zbog ljubavi prema princu Eriku žarko želi da napusti okean i postane obična devojka. Mala sirena u svojoj želji da ispuni svoju ljubav upada u zamku zle veštice Ursule. Ona prihvata da žrtvuje svoj glas i da ga veštici, a zauzvrat dobija noge i mogućnost da osvoji svog princa. Bez mogućnosti da govori, Arijel ne može da razgovara sa Erikom, koji će se uprkos svemu zaljubiti u sirenu. Zla Ursula zatim otima Arijel i postavlja uslov kralju Tritonu da bira između svoje titule i voljene ćerke. Triton iz ljubavi prema Arijel, predaje Ursuli svoj trozubac. Ipak, Erik uspeva da savlada morsku čarobnicu i ljubav između princa i sirene pobeđuje.

Interesantno je da je film osvojio dva Oskara za najbolju muziku i pesmu „Na morskom dnu“.  Neki kritičari smatrali su da je ovo bio film koji je doveo Brodvej u crtaće.

Nova vremena i novi prostori za stare priče. Video igre, pop figure ili društvene igre, Arijel je tu. 

Something Wild jekolekcija brzih i lakih za učenje kartaških igara sa omiljenim Diznijevim likovima i mini kolekcionarskim pop figurama. Vi igrate sa kartama u bojama, sa brojevima i likovima iz omiljenih crtaća i filmova. Prvi igrač koji osvoji tri "power" - moćne karte pobeđuje u igri.

Set sadrži: 45 kartica sa likovima, 10 "moćnih“ kartica, 1 kolekcionarsku figuru i uputstvo za igru.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Karte BG306
 Harry Potter Hogwarts zvanično licencirani standardni špil karata ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.199,00 RSD
Vrsta
Nova
1.199 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Karte BG224
Piatnik Bridž Karte su klasične karte koje garantuju dobru zabavu za društv...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
299,00 RSD
Vrsta
Nova
299 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lampe MOS040
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Broj igrača: 2-4 Trajanje igre: 15 minuta Uzrast: 6+ Engleski jezik
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.399,00 RSD
Vrsta
Nova
1.399 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
May.
2022.
Vesti/Najnovije
Igra se kao samostalna igra ili kombinuje sa drugim Funkoverse strateškim igrama za vrhunski duel čarobnjaka epskih razmera.
21.
May.
2022.
Vesti/Najnovije
Paklopagos je interesantna igra, koju doduše ne preporučujemo da igra sa manje od 5-6 igrača iako na kutiji piše da je minimum troje.
21.
Jul.
2021.
Vesti/Najnovije
Catan (Katan) – potpuni vodič za jednu od najpopularnijih društvenih igara u 2021. godini