Vesti/Najnovije
10.06.2022.
Autor: Danica Manojlović

Bill & Ted’s Excellent Retro Collection

Snovi se ostvaruju

Preuzeto sa bloga Indijanka Danka

 

Bill & Ted’s Excellent Retro Collection stiže na PS5, PS4, Nintendo Switch i PC, a to nam je najavio Ziggurat Interactive.

Kompilacija će sadržati Bill & Ted’s Excellent Video Game Adventure i Bill & Ted’s Excellent Gameboy Adventure: A Bogus Journey!, a Limited Run Games će ponuditi fizičku verziju kolekcije. Verovali ili ne, preorderi kreću od danas!

Bill & Ted’s Excellent Video Game Adventure je prvobitno objavljena za NES davne 1991, i bazirana je na klasičnim Bill & Ted’s Excellent Adventure. Rocket Science Productions je razvio igru koja je sadržala i nastavljala se na događaje iz filma, dok su igrači mogli da kontrolišu tj. budu Bill ili Ted dok istražuju različite svetove kroz istoriju a sve sa ciljem da spasu istorijske ličnosti i vrate ih u njihova prava vremena. 

Bill & Ted’s Excellent Game Boy Adventure: A Bogus Journey je stigao na Game Boy iste 1991. godine, i prikazuje ove blentave tipove kako traže vremenske fragmente dok putuju kroz vreme kako bi sprečili da se budućnost promeni. Imajući u vidu ograničen hardver u to vreme, igra se odvija na jednom ekranu sa ograničenim fragmentima.

Ova kompilacija izlazi 31.12.2022. pa će biti nekima idealan poklon!

 

 

Slični članci

24.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Kolektorska izdanja su već problem u najavi.
17.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Promocija grupe GIFT i njihovog koncerta u mts Dvorani je bila idealna prilika da proverimo šta članovi grupe igraju.
17.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
RockStar Games vredno radi na GTA 6, i kako Finansijski izveštaj Take Two navodi, igra izlazi na jesen 2025. godine.