Vesti/Najnovije
10.06.2022.
Autor: Danica Manojlović

Bill & Ted’s Excellent Retro Collection

Snovi se ostvaruju

Preuzeto sa bloga Indijanka Danka

 

Bill & Ted’s Excellent Retro Collection stiže na PS5, PS4, Nintendo Switch i PC, a to nam je najavio Ziggurat Interactive.

Kompilacija će sadržati Bill & Ted’s Excellent Video Game Adventure i Bill & Ted’s Excellent Gameboy Adventure: A Bogus Journey!, a Limited Run Games će ponuditi fizičku verziju kolekcije. Verovali ili ne, preorderi kreću od danas!

Bill & Ted’s Excellent Video Game Adventure je prvobitno objavljena za NES davne 1991, i bazirana je na klasičnim Bill & Ted’s Excellent Adventure. Rocket Science Productions je razvio igru koja je sadržala i nastavljala se na događaje iz filma, dok su igrači mogli da kontrolišu tj. budu Bill ili Ted dok istražuju različite svetove kroz istoriju a sve sa ciljem da spasu istorijske ličnosti i vrate ih u njihova prava vremena. 

Bill & Ted’s Excellent Game Boy Adventure: A Bogus Journey je stigao na Game Boy iste 1991. godine, i prikazuje ove blentave tipove kako traže vremenske fragmente dok putuju kroz vreme kako bi sprečili da se budućnost promeni. Imajući u vidu ograničen hardver u to vreme, igra se odvija na jednom ekranu sa ograničenim fragmentima.

Ova kompilacija izlazi 31.12.2022. pa će biti nekima idealan poklon!

 

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

31.
Mar.
2023.
Vesti/Najnovije
Aloy je izabrala samo PS5 za igranje najnovijeg DL-a.
27.
Mar.
2023.
Vesti/Najnovije
Za tehnički pregled su potrebne najnovije i najskuplje Nvidia grafičke kartice.
26.
Mar.
2023.
Vesti/Najnovije
Koliko je ovo dobro ili ne, videćemo!