Vesti/Najnovije
13.06.2022.

Fallout 76 - Expeditions: The Pitt

Ove jeseni nastavljamo igru!

Pete Hines je zauzeo pozornicu na Xbox Showcase kako bi nas upoznao sa nekim od Bethesda projekata. Pored uvida u Elder Scrolls Online i rekapitulaciju Redfall, sa kojim je event počeo u velikom stilu, Bethesda je otkrila i novu ekspanziju za Fallout 76.

Ovaj online multiplayer je imao nezgodan start, ali je Bethesda nastavila da radi na njemu, sa nekoliko ekspanzija priče i update sveta u igri. Ipak, ovo je prvi update koji dobijamo posle toliko vremena jer je poslednji veliki dodatak objavljen prošle godine.

Priča nastavka The Pitt će se odvijati u posleratnom Pitsburgu, lokaciji koju nismo videli od Fallout-a 3. Opisana je kao "sumorna industrijska pustoš osakaćena sukobom". Igrači će se udružiti sa Unijom, grupom mehanički veštih boraca koji žele da oslobode svoj dom od napadača koji su preuzeli kontrolu, pod nazivom Fanatics - Fanatici.

Ovaj zadatak će biti još teži jer Pitova toksična pustoš izobličuje um njegovih stanovnika.

Sačekaćemo septembar da zaigramo ovaj nastavak.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Privezak Fallout 76 - Vault Boy Melee
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
399,00 RSD
Vrsta
Nova
399 ,00 RSD

Slični članci

29.
Feb.
2024.
Vesti/Najnovije
Možda najpoznatije igre za relaksaciju mogu nekima biti iznenađenje jer nisu to samo Tetris i Candy Crush. Šta igrati nakon teškog dana na...
28.
Feb.
2024.
Vesti/Najnovije
Ovo je žanr koji je teško definisati ali je teško i odabrati samo par igara kao preporuku za početnike.
27.
Feb.
2024.
Vesti/Najnovije
Malo, malo pa neki skandal.Ovoga puta je u pitanju Lesnar koji izostaje iz WWE2K24 a prethodno je uklonjen sa naslovnice Forty Years of Wrestlemania