Vesti/Najnovije
16.06.2022.

O ne! Redfall ne ide po planu

Co-op za četiri igrača favorizuje domaćina

Arkane Studios je izgradio veliku reputaciju u stvaranju visokokvalitetnih pucačina iz prvog lica, od Dishonored 2012. do Deathloop iz 2021. godine.

Zbog Arkaneovog dokazanog iskustva, velika su očekivanja kada je u pitanju Redfall, nova kooperativna pucačina u kojoj igrači istražuju naslovni grad Redfall u Masačusetsu, boreći se sa nizom vampira i kultista. Ono što je do sada prikazano o igri Redfall izgleda dovoljno dobro, ali postoji jedan veliki nedostatak kada je u pitanju co-op u igri.

Redfall je co-op igra za 4 igrača sa četiri različita lika za igru koje igrači mogu da biraju. Svaki lik ima svoje jedinstvene sposobnosti i izrazitu ličnost, tako da je igranje kroz igru u kooperaciji neophodno da bi igrači zaista stekli potpuno Redfall iskustvo. Nažalost, potvrđeno je da je napredak Redfall kampanje vezan za domaćina, tako da oni koji se pridružuju igri ne dobijaju nikakav napredak u pričama u sopstvenim čuvanjima.

Ovo je dosta razočaravajuća vest za one koji se raduju igranju Redfall sa svojim prijateljima, ali... nisu sve vesti loše. Potvrđeno je da će Redfall co-op igrači barem moći da zadrže svoje nadogradnje i plen, tako da njihovo vreme nije potpunosti izgubljeno u Redfall svetu drugog igrača. Tada im je mnogo lakše da prođu kroz igru samostalno, mada je sigurno reći da bi mnogi fanovi više voleli da je napredak univerzalan za sve igrače.

Redfall je prvi put najavljen prošle godine, ali fanovi su upravo prvi put dobro pogledali igru na Xbox & Bethesda Games Showcase prošlog vikenda. Redfall igra je prikazala različite likove za igru koje će igrači moći da biraju i kako oni međusobno komuniciraju. Naravno, pokazao je i dosta akcije, sa igrivim likovima koji su se probijali kroz grad i odbijali vampire koji ih jure.

Prvobitno se očekivalo da će igra biti lansirana u nekom trenutku ovog leta, ali je nedavno potvrđeno da je datum izlaska Redfall odložen do 2023. godine. Konkretan datum izlaska u 2023. tek treba da se objavi, ali je potvrđen tokom Xbox & Bethesda Games Showcase da će sve prikazane igre biti dostupne za Xbox u narednih 12 meseci. To znači da bi fanovi trebalo da igraju Redfall do ovog vremena sledeće godine, iako je uvek moguće da se desi još jedno odlaganje.

Bez obzira na datum, Redfall će biti Xbox Game Pass igra prvog dana, zahvaljujući Microsoftovoj akviziciji ZeniMax, koja uključuje studije kao što su Arkane i Bethesda. Sada kada su fanovi prvi put dobro pogledali igru i naučili druge detalje o igri, mogu da se nadaju da će više informacija saznati u narednim mesecima.

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.