Vesti/Najnovije
21.06.2022.

Diablo Immortal's kasni u Kini

Pomeranje u poslednjem momentu

Najnoviji Blizzard-ov naslov, Diablo: Immortal, prvobitno je trebalo da bude objavljen u Kini 23. juna 2022. Međutim, samo nekoliko dana pre toga, zvanično je odložen.  

Diablo: Immortal je deo svetski poznate Diablo franšize. Peti deo u franšizi je ujedno i prvi je koji ima prodavnicu za mikrotransakcije u igri, ali i prva u franšizi koja je dostupna kao mobilna igra.

Saopštenje o izmenama je prvo stiglo na zvaničnim forumima kineske Diablo web stranice.  Blizzard navodi da se izdanje odlaže kako bi moglo da se radi na različitim problemima. Radpvi koji su u toku uključuju optimizaciju za opšte iskustvo igrača, umrežavanje i rešavanje problema sa performansama. Blizzard takođe pokušava da poveća grafičke mogućnosti različitih modela mobilnih telefona kao i da igru učini pristupačnijom za širi spektar modela. Kao izvinjenje zbog kašnjenja, kineski igrači će dobiti besplatan retki plen u Diablo: Immortal odmah po njegovom objavljivanju.

 

 


 

Blizzard nije dao nikakve informacije o novom datumu izlaska igre Diablo: Immortal u Kini.

U zvaničnom saopštenju, Blizzard je naveo „Verujemo da će iskustvo igre biti lakše u zvaničnoj verziji za lansiranje, donoseći vam bolji sadržaj igre.” Saopštenje je usledilo nakon što je kineska kompanija za društvene medije, Weibo, zabranila zvaničnoj stranici Diablo: Immortal objavljivanje postova u kojima je „kršenja zakona i propisa."

Ovo odlaganje ne menja činjenicu da je Diablo: Immortal najuspešnije lansiranje u istoriji franšize. Iako je potpuno besplatna za igranje, Diablo: Immortal je doživeo kontroverzu svoje zapadne publike zbog mikrotransakcija dostupnih u igri. Važno je napomenuti da je model "plati za pobedu" retko dobro prihvaćen na zapadnim tržištima, sa zemljama poput Holandije i Belgije koje zabranjuju ovu praksu, ali obično dobro napreduju na istočnim tržištima.

Ljubitelji franšize bi mogli da gledaju na dosta kontroverzi i odlaganje kineskog izdanja kao znak da će igra propasti. Važno je napomenuti da mikrotransakcije u Diablo: Immortal daju igračima prednost, ali nisu neophodne za igranje kroz igru. Igrači mogu da igraju u celini ležernim tempom, a da uopšte ne koriste prodavnicu u igri, ali su ograničeni na količinu riftova koje mogu da uklone u određenom vremenskom okviru.

Mikrotransakcije uglavnom utiču na igrače koji žele da stignu do kraja igre što je brže moguće i igraju kompetativni PvP.

 

Diablo: Immortal je trenutno dostupan za igranje na Android, iOS i PC.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD

Slični članci

11.
Jun.
2024.
Vesti/Najnovije
Ubisoft Forward 2024 je završen, obavijajući suštinski raspored Summer Game Fest-a 2024 za ovu godinu. Obeležili smo sve što je najavlje...
10.
Jun.
2024.
Vesti/Najnovije
Uzbudljiva Izložba u Los Anđelesu dočarava Suštinu Gejminga i Zabave
03.
Jun.
2024.
Vesti/Najnovije
Oduvek ste se pitali kako je biti vozač F1 bolida i kako je to zapravo lak posao kada gledate kako Max Verstappen savladava sve krivine na stazama, nova F1 2...