Vesti/Najnovije
29.06.2022.

Čovek lepo moli Kojimu

Napravi igru The boys

Čini se da je Hideo Kojima čovek koji sve pretvara u zlato... ili dobit... ili hit.

Režiranje igara nije jedino što radi slavni Hideo Kojima. On čita, ali i gleda filmove i serije o kojima voli da tvituje. Nedavno je tvitovao o tome kako je počeo da gleda seriju The Boys na Amazonu, ali je odustao nakon samo tri pogledane epizode. Razlog - serija previše liči na njegovu ideju za video igru koju je hteo da radi.

Kojima je otkrio da je hteo da radi igru u kojoj bi glumac Mads Mikkelsen glumio detektiva koji istražuje sumnjivu pozadinu legendarnih superheroja. To je trebalo da bude radikalan akcijski naslov u kojem protagonista nije ni heroj ni zloća. Ideja je bila da igra ima suprotan pogled na svet standarda kada su u pitanju superheroji.

Kojima je od tog projekta odustao ali je njegova je objava privukla pažnju kreatora serije The Boys, Erica Kripkea. On je tvitovao odgovor u kojem navodi da je veliki Kojimin fan i da bi se njih dvojica trebalo da udruže snage i naprave igru po seriji The Boys. na to se nadovezao i glumac Anthony Star, koji u seriji glumi glavnog negativca Homelandera, i poručio je kako definitivno podržava tu ideju.

Kojima je neko kome svakako laska pažnja koju dobija.

Da li će se projekat ostvariti, pitanje je. Poznato je da Kojima Productions trenutno radi na bar dva projekta, a zadnja odluka o izradi The Boys igre ionako pripada kompaniji Amazon. Od ideje do realizacije je mnogo ali možda serija dobije igru, sa Kojimom ili ne.

 

 


 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4881
Od legendarnog kreatora Hideo Kojime stiže nam potpuno novo PlayStation 4 iskustvo koje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50085
Od legendarnog tvorca igara Hidea Kojime stiže iskustvo koje redefiniše žanr, sa...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.