Vesti/Najnovije
02.08.2022.

Assassin's Creed na PUBG

Sprema se fenomenalan crossover

Programer igre PUGB Battlegrounds, Krafton, otkrio je da se udružuje sa Ubisoftom za novi crossover sa temom Assassin's Creed ovog meseca.  

Smatra se da će saradnjom na više igara koja će doneti svet Assassin's Creed-a u PUBG: Battlegrounds i New State Mobile ovog avgusta igrači  imati priliku da nabave artikle u igri sa temom Assassin's Creed, i videti Abstergo Industries predstavljen u svetu PUBG: Battlegrounds, kroz niz ekskluzivnih događaja.

Događaj PUBG: Battlegrounds će započeti kozmetičkim sadržajima sa temom Assassin's Creed-a, događajima sa "elementima sveta" 17. avgusta a trajaće do 22. septembra.

Događaj na New State Mobile traje malo drugačij, i to od 18. avgusta do 21. septembra, i nudi "preko 30 jedinstvenih kostima sa temom Assassin's Creed, kao što je Ezio Outfit i Shay Outfit, skinovi oružja i sanduci, kao i događaji sa ograničenim vremenom. Nagrade za prijavu će takođe biti dostupne tokom ovog perioda.

Događaj PUBG Battleground će na sličan način ponuditi tematsku kozmetiku, uključujući kostime, skin za torbe, skin padobrana, emotikone, oružje i dva seta spreja. Takođe ćete moći da posetite Abstergo Industries na mapi Haven, gde ćete pronaći tematske resurse, Leap of Faith platforme, pa čak i "skrivenu Animus mašinu".  

PUGB Battlegrounds je nedavno predstavio svoju prvu novu mapu otkako je Battle Royale postala besplatna početkom godine:  "Čekanje je gotovo. Naša deveta nova mapa o kojoj smo se zadirkivali sve ovo vreme je konačno ovde ovo ažuriranje," rekao je programer Krafton u ažuriranju bloga u to vreme. "Dobro došli u 8x8km blisku budućnost i razoreni svet: DESTON! "

Deston (ranije poznat kao kodno ime: Kiki) vam predstavlja različite biome –poplavljeni centar grada koji obuhvata jedan od najviših solitera koje ste ikada videli u PUBG-u: Battlegrounds, mutnu močvaru, čiste obale, prelepe planine i neistražena ostrva ."  

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41280
Ekspanzija za igru Assassin’s Creed Valhalla. Pakovanje dolazi sa kodom za skid...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Kodovi važe za EU Nordic, East i West regione! Poeni važe za League of Legends ili z...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.899,00 RSD
Vrsta
Nova
5.899 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO325
XBOX ONE PlayerUnknown's Battlegrounds Akcija traje do isteka zaliha
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Ušteda 75%
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999,00 RSD
999 ,00 RSD

Slični članci

27.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Čovek je uvek imao želju da ide u svemir, a ako volite da igrate igre sa tom tematikom, evo par predloga.
25.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama.
23.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Tekst koji smo preneli pre par dana Vas je kako vidimo zainteresovao, pa ćemo se malo više posvetiti igrama i horoskopskim znakovima. Danas se bavimo ...