Vesti/Najnovije
22.08.2022.

Ubisoft navodno razvija igru BLADE

I to za Marvel

Marvel trenutno radi sa sve većim brojem programera i izdavača igara na kreiranju licenciranih projekata. Između Insomniac Spider-Man, Square Enix Guardians of the Galaxy i očekivanih naslova kao što su Wolverine i Midnight Suns, biblioteka Marvelovih igara je bolja nego što je bila u veoma dugom vremenskom periodu.

Marvel ne pokazuje znake usporavanja. Postoje glasine o više Marvelovih projekata u Electronic Arts-u, a sada se šuška da bi Ubisoft mogao raditi na projektu vezanom za Marvelov predstojeći Blade film. Vest o Bladeu potiče iz više postova na Instagramu sa Ubisoft sesije snimanja pokreta. Objave na Instagramu dolaze od dvoje različitih ljudi, glumaca Alex Martin-a i  Gaffney-a. Martinov post na Instagramu ga prikazuje u odelu za snimanje punog pokreta sa oznakom na kojoj se nalazi Ubisoftov logo. On takođe taguje @ubisoft u postu. Gafnijevi postovi postaju posebno zanimljivi. Njegov prvi post takođe pominje Ubisoft, kao i tag "#ubisoftgames" što samo potvrđuje da je projekat igre. Drugi post potvrđuje da je to Marvel projekat.

U drugom postu Gafnija na Instagramu, on je prikazan kako drži dasku za snimanje. Na klaperu piše "Marvel". Drugim rečima, tabla za klaping ukazuje da Ubisoft radi na Marvel projektu. Ipak, ima toga još. Na tabli se takođe navodi Bassam Tariq kao direktor produkcije. Bassam Tarik trenutno režira Marvelov predstojeći film Blade.

Implikacija postova ova dva glumca  je da Ubisoft radi na licenciranom projektu direktno vezanom za Marvelov predstojeći Blade film. Referenca na Blejdovog režisera bi to vezala za film posebno, a ne za generičku Blade igru. To bi ga učinilo sličnijim trilogiji igrica Iron Man iz 2008-2013, a ne Marvelovom Spajdermenu ili Marvelovim Čuvarima galaksije. Sigurno je veća stigma povezana sa igrama u vezi sa filmom, ali nema smisla praviti pretpostavke o igrici koje tek treba da budu potvrđene.

Ono što se mora napomenuti je da nije sve u vezi sa ovim curenjem sasvim jasno. Bassam Tariq režira film Blade, ali je malo verovatno da on režira Ubisoft igru. To bi moglo da implicira da Marvelov film koristi Ubisoftov studio za snimanje pokreta za film, ali i Martinove i Gafnijeve objave na Instagramu pominju video igrice.

Moglo bi, naravno, biti sasvim normalno pomenuti režisera filma za igru zasnovanu na filmu. Samo je vredno pomenuti kao zanimljivo. Ako Ubisoft radi na igrici Blade zasnovanoj na Marvelovom predstojećem filmu, zvanična najava će verovatno stići sledeće godine. Planirano je da film Blade bude objavljen krajem 2023. godine, a video igra bi se navodno trebala pokrenuti otprilike u isto vreme.

Nadamo se da će uskoro biti dato pojašnjenje u vezi sa Ubisoftovim učešćem u filmu Blade

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Šolje i čaše MER0040
Šolja Marvel Comics Characters Kapacitet: 315ml Zvanično licencirani Marvel pr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.299,00 RSD
Vrsta
Nova
1.299 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dimenzije: 44 x 31 x 16 cm Materijal: Poliester Podesive i udobne naramenice Mreža...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Ušteda 50%
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999,00 RSD
1.999 ,00 RSD

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.
08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...