Vesti/Najnovije
30.10.2023.

Igre za noć veštica

Volimo da se plašimo pa to je

Tekst objavljen probitno 12.10.2022

 

Prošle godine smo se već bavili temom horor igara i Noći veštica u tekstu HOROR IGRE ZA NOĆ VEŠTICA.

Dali smo Vam i listu filmova koji mogu dobro da vas uplaše u tekstu KOJE FILMOVE GLEDATI ZA NOĆ VEŠTICA.

 

Najbolji način za svakog igrača da proslavi Noć veštica je horror igra. Na sreću, horor žanr obično nikada ne razočara u ovo doba godine, a igrači skoro uvek imaju lep izbor strašnih igara na izbor. Dodatno ove godine, igrači mogu da biraju između užasa prepunih pacova A Plague Tale: Requiem ili užasa Scorn.

Resident Evil Village takođe donosi novu ekspanziju zbog koje vredi ponovo pogledati, a Cthulhu: Books of Ancients stiže na Noć veštica da zadovolji obožavaoce vradžbina. Ovo označava početak niza meseci koji će doneti neke od najvećih naslova godine. Nakon oktobarskog prepunog kalendara izdanja, igrači mogu da očekuju još jedan dobar mesec sa novembrom kada će biti objavljeni dugo očekivani naslovi poput God of War: Ragnarok i Pokemon Scarlet and Violet. Čini se da se decembar takođe lepo puni, sa naslovima poput Need for Speed: Unbound koji su zakazani za sezonu praznika. Međutim, igrači ne bi trebalo da previde sve horor naslove koji će debitovati ovog meseca.

 

 

Scorn

Ovo već znamo, domaće je! 

Jedno od najintrigantnijih izdanja ovog oktobra je Scorn. Razvijen od strane Ebb Software iz beograda, Scorn vodi igrače u čudan svet biopunka gde su se mašine i meso spojile. Pakleno okruženje je koliko očaravajuće toliko i zastrašujuće, a postoji osećaj predstojeće opasnosti koja vreba iza svakog mračnog ugla. Iako će igrači imati oružje, igra nije pucačina i igrači će morati da koriste svoj mozak da bi preživeli. U igri nedostaje dijalog, primoravajući igrače da se oslanjaju na tragove u okruženju kako bi smislili svoj sledeći potez. Čini se da je Scorn jeziva, jeziva horor igra za preživljavanje sa uznemirujućim zvučnim zapisom.

Stiže za 4 dana za Xsbox Series X/S i PC.

 

 

A Plague Tale: Requiem

U A Plague Tale: Innocence, igrači su upoznati sa Hugom i Amiciom. Iako se braća i sestre povremeno svađaju, oni se jako vole i drže se rame uz rame dok se suočavaju sa životno opasnim situacijama. Dok beže od inkvizicije i zastrašujućih rojeva pacova, saznajete više o Hugu i oni usput stiču nekoliko prijatelja. Nastavak,  A Plague Tale: Requiem, nastaviće njihovu priču, ali su ulozi porasli. Zahvaljujući snazi konzola trenutne generacije, Requiem će prikazati 300.000 pacova odjednom!

Trejleri su prikazali cunamije od pacova od kojih će Hugo i Amicia morati da pobegnu, i oni nisu ništa čemu se treba rugati. Na sreću, čini se da Amicia ima više alata za igru, što bi trebalo da joj pomogne i sa pacovskim i ljudskim neprijateljima. Pored novog samostrela, ona će takođe moći da se prikrada neprijateljima i ubode ih nožem. Čini se da će predstojeća priča biti još mračnija. U Innocence, igrači su videli kako su Hugu i Amicii oteli detinjstvo dok su primorani da svedoče i čine gnusne stvari da bi preživeli. U postu na PlayStation blogu, glavni pisac Asobo Studija Sebastien Renard nagovestio je da bi Amiciina trauma mogla biti fokus u predstojećoj igri. Pošto se ona i njen brat suočavaju sa većim rojevima pacova nego ikad, možda će morati da počine sve nasilnija dela da bi ostali živi.

 A Plague Tale: Requiem  je možda najstrašnija igra za ljubitelje horora ove Noći veštica. Igra stiže u prodavnice 18. oktobra na PC-u, PS5, Xbox Series X/S i Nintendo Switch preko clouda.

 

 

Resident Evil Village Gold Edition

 

Resident Evil Village dobija ponovno izdanje kroz Gold Edition, koje povezuje igru sa Winters' Expansion. Ovaj dodatak daje igračima pristup režimu trećeg lica, koji bi trebalo da drastično promeni osećaj igre. Za igrače koji su već igrali Resident Evil Village, ovo je više nego dovoljan razlog da ponovo uskoče u avanturu. Za novajlije koji su možda više voleli rimejkove Resident Evil 2 i 3, ovaj režim pruža iskustvo igranja sličnije tom. Ekspanzija takođe donosi DLC Shadows of Rose. Igra se u režimu trećeg lica, a fokusira se na Rosemary Winters, koja je Itanova ćerka. Kampanja može odgovoriti na mnoga dugotrajna pitanja koja fanovi imaju u vezi sa porodicom Winters, ili može pokrenuti još nekoliko. U svakom slučaju, čini se da igrače čeka zastrašujuće iskustvo.

Konačno, Winters Expansion donosi sa sobom The Mercenaries, režim arkadne igre u kojem igrači razbijaju određeni broj neprijatelja u oblasti pre nego što vreme istekne. Poteškoće se povećavaju sa svakom etapom, tako da igrači moraju da se osiguraju da su njihove strategije vrhunske.

Predstojeća ekspanzija je ogromna, što Resident Evil Village Gold Edition čini jednom od najboljih igara za ovu Noć veštica. Izlazi 28. oktobra za PC, PlayStation i Xbox.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41325
Resident Evil Village - Gold dodaje novi sadržaj na osnovnu igru. U ovoj verziji igre i...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4788
PS4 A Plague Tale- Innocence
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50201
Resident Evil Village - Gold dodaje novi sadržaj na osnovnu igru. U ovoj verziji igre i...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBSX0052
Resident Evil Village - Gold dodaje novi sadržaj na osnovnu igru. U ovoj verziji igre i...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.299,00 RSD
Vrsta
Nova
6.299 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO491
XBOX ONE 491 A Plague Tale- Innocence
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499 ,00 RSD

Slični članci

08.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Poslednjih godina mobilni telefoni postaju dostojna zamena prenosivim konzolama. Kakva je situacija sa najboljim telefonima i njihovom gejming opremom u 2024. g...
07.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Sand Land doživljava neobičan period oživljavanja. Njegov kreator, Akira Torijama (kreator Dragon Ball serijala), nedavno je neočekivano preminuo, efektivno ...
06.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Možda je trebalo d prođe 13 godina da bismo dobili novi naslov iz TopSpin franšize – TopSpin 2K25. Ali, da li je trebalo da sačka...