Vesti/Najnovije
20.10.2022.
Autor: Nemanja Kočica

Silent Hill magla se opet nadvija nad igračima

Očekuje nas i maglovita filmska adaptacija

Kultna igra Silent Hill 2 dobiće potpuni remake u Unreal Engine 5 u režiji poljskog Bloober Teama, poznatog po The Medium, Blair Witch, Observer i mnogi drugim horor igrama.

 

Kultni Konamijev naslov Silent Hill 2 biće prerađen za PC i aktualnu generaciju konzola. Za novu verziju psihološkog horora zadužen je poljski Bloober Team i dva člana Team Silenta: Masahiro Ito kao dizajner i Akira Yamaoka kao kompozitor.

Silent Hill 2 ćemo u prerađenom obliku doživeti kroz novi kameru, sličnu Resident Evil 2 i 3 remake igrama – iza leđa glavnog lika Jamesa Sunderlanda. Datum izlaska još nije određen.

 

 

Silent Hill 2 remake najavljen je za PlayStation 5 i PC. Ekskluzivnost za PS5 važi godinu dana, nakon čega se igra verovatno pojavljuje i na Xbox Series konzolama.

Pored novih i starih igara, dobijamo i novi film čije će reditelj biti Christophe Gans, koji je već radio na Silent Hill filmovima i uprkos popularnom mišljenju, po nama je uradio sasvim solidan posao sa prvim delom. Naglašeno je da će nova filmska adaptacija biti mnogo više psihološki triler i neće imati veze sa prošlim filmovima.

Slični članci

08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...
07.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Loš kraj filma može da nam pokvari osećaj koji imamo dok ga gledamo. Loš kraj knjige će učiniti da smo uzaludno proveli vreme u čitanju iste. D...
03.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Više od bilo kog drugog oblika medija, video igre poseduju duboku moć da vas uvuku u svoju priču i nateraju vas da postavljate pitanja, prepitujete se...