Vesti/Najnovije
11.11.2022.

Lionsgate želi da napravi masivnu John Wick igru

Mi smo za!

Očekujemo dva filma o John Wick-u, ali Lionsgate još nije završio sa širenjem univerzuma. Prema IndieWire-u, studio navodno želi da istraži ideju o „velikoj AAA igrici“ zasnovanoj na franšizi, iako ništa nije još potvrđeno.

CEO Jon Feltheimer je tokom poziva o finansijama rekao da je plan trenutno u fazi diskusije, a da tim daje različite predloge za igru. „Ne želim da preterujem ovde, ali verujemo da od John Wick-a treba da se napravi velika AAA igra“, rekao je on. „Dali smo predloge. Svakako smo zainteresovani da to napredujemo, ali ne želim da kažem ništa više o tome u ovom trenutku.”

Ako projekat postane stvarnost, to ne bi bila prva video igrica koja će biti posle franšize,  ta čast pripada  John Wick Hex, strategijskom naslovu zasnovanom na filmovima. Međutim, to bi bilo prvi put da je serija pretvorena u AAA igru. Obzirom na akcioni stil filmova, glavna igra Wick-a zvuči kao dobra ideja. Svakako neće oskudevati ni sa obožavaocima jer su sva tri njegova filma bili hitovi na blagajnama, a četvrti će verovatno pratiti ovaj trend.

John Wick: Chapter 4 bi trebalo da bude objavljeno 2023. godine nakon što je odloženo za skoro godinu dana. Najduži film u seriji trebalo bi da predstavi novu vrstu nindža, a reditelj Chad Stahelski se vraća na čelo. Osim na projektu, ovaj čovek radi i na adaptaciji filma Ghost of Tsushima live, koja nastoji da poštuje autentičnost sa kompletnom japanskom glumačkom ekipom.

Mi smo za!

 

Slični članci

29.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Pravo ime mu je Robert John Linde, i rođen je 16. Novembra 1988.
23.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Lista za John Wick 4 je sve impresivnija.