Vesti/Najnovije
12.11.2022.

Preminuo je najpoznatiji glas Betmena

KEVIN CONROY

Obožavaoci Betmena širom sveta su u žalosti. Preminuo je Kevin Konroj, glumac koji tu ulogu igra već tri decenije.

Konroj je izrazio legendarni lik u više navrata od 1992. godine, kada je dobio glavnu ulogu u  Batman: The Animated Series. Njegovo odmah prepoznatljivo režanje ostavilo je neizbrisiv trag na generacije mladih obožavatelja koji su se uključili u animirani program, a on je nastavio da ponavlja ulogu u animiranim filmovima kao što su Batman: Mask of the Phantasm pa čak i nastup uživo u emisiji na The CW "Crisis on Infinite Earths."

U svetu video igara, Konroj je ponovio svoju ulogu više puta, posebno u omiljenom filmu "Batman: Arkham" serije.

Dajana Peršing, koja je igrala Poison Ivy zajedno sa Konrojem u "Betmen: animirana serija," je na Fejsbuku objavila: „Veoma tužna vest: naš voljeni glas Betmena, Kevin Konroj, umro je juče. On je već neko vreme bolestan, ali je zaista uložio mnogo vremena u rad, na radost svih svojih obožavalaca. Veoma će nedostajati ne samo glumačkoj ekipi serije već i njegovoj legiji obožavalaca širom sveta." Pershing je takođe podelila nekoliko fotografija na kojima je Konroj sa svojim kolegama i obožavaocima, a na svakoj se blista osmeh na glumčevom licu.

Konrojevi predstavnici potvrdili su njegovu smrt u izjavi za TVLine. "Sa dubokom tugom vam ovo šaljem danas," navodi se u saopštenju. "Kevin Konroj, esencijalni glas Betmena i drag prijatelj mnogima od nas, je preminuo." Kevin Konroj je imao 66 godina.

Obožavaoci i kolege, kao i kreatori su na društvenim mrežama izrazili svoju tugu zbog smrti Kevina Konroja. Među njima su umetnik stripova Doc Shaner i pisac stripova i filmova Džeremi Adams, koji su obojica primetili da je Konroj bio definitivni glas Betmena. Glasovni glumac Roger Craig Smith, koji je preuzeo ulogu "Arkhamverse" Betmen u "Batman: Arkham Origins," primetio da mu je čast što je proveo vreme sa Konrojem. Dodao je: „Kakvo nasleđe. Kakav gubitak."

BTAS ko-kreator i "Arkham City pisac Pol Dini jednostavno je podelio sliku Konrojevog Betmena kako nadgleda nad svojim gradom u tihom bdenju. Ranije ove godine, Konroj je dao kratku priču na "DC Pride 2022" antologija pod nazivom "Finding Batman," koji prikazuje umetnost J. Bonea i pisma Aditije Bidikara i istražuje Konrojeve rane godine u industriji zabave, kao i njegove borbe kao gej čoveka koji pokušava da se probije u teškom svetu.

Nakon njegove smrti, mnogi fanovi su pozvali kolege čitaoce stripova da potraže Konrojevu priču kako bi saznali više o čoveku iza odela.  Za igrače, nikada nije bilo boljeg, ali teškog vremena za ponovnu posetu "Arkhamu" serije i  Konrojev ikonski glas.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
U zemlji mrtvih, šinigami Rjuk , bog mrtvih se dosađuje i odlučuje da se zabavi ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
399,00 RSD
Vrsta
Nova
399 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bobble Figure Batman Forever 80 Years POP! - Batman Visina figure: 9 cm   Do...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.199,00 RSD
Vrsta
Nova
2.199 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4915
Batman: Arkham Collection vam donosi definitivne verzije Rocksteadi-ovih Arkham Trilogi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO180
Sadrži nagrađivane naslove Batman: Arkham Asylum and Batman: Arkham City Pobolja&sca...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.