Vesti/Najnovije
20.11.2022.

Volkswagen gejming stolica

Stolica za kojom će gejmeri poludeti

Kada vam reč Volkswagen padne na pamet, malo je verovatno da je gejming prva asocijacija koju ljudi imaju.

Skoro jedan vek nemačka kompanija je bila sinonim za automobilsku industriju, stvarajući sada legendarnu Bubu koja je i danas popularan izbor vozila. Čini se da Folksvagen sada želi, kao i mnogi, da uđe u svet gejminga i video igrica,  barem indirektno. Stvorili su nešto što je ključno za dobru igru.

Kada je u pitanju igranje igara, udobnost je definitivno među igračima jedna od glavnih briga. Ako želite da vaš učinak bude dobar, posebno u takmičarskom okruženju za više igrača, morate da budete opušteni i da ne brinete o bolovima u leđima ili opštoj nelagodnosti tokom igranja. Zbog toga, posebno napravljene stolice za brzo igranje postaju postepeno sve popularnije tokom poslednje decenije, a sve nude igračima nekoliko načina smeštaja i funkcija koje čine igranje udobnim iskustvom. Čak su i kompanije poput Ikee ušle u industriju kako bi pružile svoje viđenje proizvoda. Ipak, čini se da je sada Volkswagen ušao u "posao sa stolicama" i stvorio je proizvod o kome će zasigurno govoriti svet video igara - stolicu!

Kako je otkrio ProductHunt, Volkswagen je predstavio ono što je klasifikovano kao kancelarijska stolica koja se može pohvaliti sa nekoliko zaista zabavnih karakteristika. Stolica je na pet točkova i namenjena je da simulira osećaj sedenja u automobilu dok obavljate svoje dužnosti u svom radnom okruženju. Takođe može da se vozi okolo i može da dostigne brzine koje prelaze 12 km/h (ili 12 MPH). Ostale karakteristike uključuju LED svetla inspirisana Volkswagen-om, kao i kamere i monitore od 360 stepeni koji će biti upozoreni kad god vam se neko približi u određenom radijusu. Tu je i sigurnosni pojas! Iako stolica tehnički nije stolica za igre i naizgled je napravljena za kancelarijsko okruženje, sasvim je prirodno da gejmeri ​​počnu da je kupuju ako je smatraju udobnom i nadogradnjom na bilo šta [to trenutno koriste.

Za sada, Volkswagen kancelarijska stolica je samo prototip i tek treba da bude puštena u prodaju. Stoga, nema reči o tome kolika će biti cena ako se pojavi na tržištu. Međutim, jedno je sigurno, igrači će sigurno biti zainteresovani. Na kraju krajeva, ko ne sanja da igra video igrice dok istovremeno može da ubrza 12 MPH iz stacionarnog položaja?

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Razer Iskur Dark Gray Edition je izuzetno kvalitetna i potpuno prilagodljiva gejme...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
69.999,00 RSD
Vrsta
Nova
69.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kada je u pitanju gejming oprema, veoma je bitno imati kvalitetnu stolicu. Sa profesion...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
38.899,00 RSD
Vrsta
Nova
38.899 ,00 RSD

Slični članci

24.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Kolektorska izdanja su već problem u najavi.
17.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
Promocija grupe GIFT i njihovog koncerta u mts Dvorani je bila idealna prilika da proverimo šta članovi grupe igraju.
17.
May.
2024.
Vesti/Najnovije
RockStar Games vredno radi na GTA 6, i kako Finansijski izveštaj Take Two navodi, igra izlazi na jesen 2025. godine.