Vesti/Najnovije
29.11.2022.

WoW - Nivo 70 za manje od 3 sata

3 sata od lansiranja!

World of Warcraft: Dragonflight su pogođeni tehničkim problemima od samog njegovog lansiranja, ali korejski igrač i njegov tim imali su dovoljno sreće da probiju put do Dragon Isles  i dostignu nivo 70 za tri sata.

Blizzard je već učinio put do nivoa 60 mnogo lakšim zbog promena u Dragonflight prepatch, ali čini se da se to proteže i na novi sadržaj proširenja. Ključni faktor u niveliranju brzine sada dolazi iz profesija World of Warcraft, jer čin izrade sada daje ogromno iskustvo u poređenju sa Shadowlands.

 

 

Čast da bude prvi koji je dostigao nivo 70 pripada igra;u po imenu Adelio, koji je zaradio poslednji deo potrebnog iskustva sa predajom u misiju i malo izrade. Iako korejski serveri i dalje imaju iste probleme kao i evropski i američki, Adelio i njegov tim uspeli su da slete na Dragon Isles nakon sedam minuta čekanja da brod stigne i u potpunosti iskoristili prednost. Uprkos svim teorijama o ujednačavanju brzine koje su uspostavljene pre lansiranja Dragonflight-a, Adelijev tradicionalni juriš preko ostrva je doveo do pobede.

Nikada se ne može potceniti jednostavan plan koji je savršeno izveden – a Adeliju je ovom planu bilo potrebno samo dva i po sata. Mnogi u najvišem ešalonu World of Warcraft igrača sustižu zaostalo, međutim, pošto je Twitch streamer Chaoswithin iz Versatile-a takođe stigao do nivoa 70. Istina, sasvim je moguće dostići ograničenje nivoa znatno brže od Adelia, pošto je Echo's Gingi uspeo da to uradi za samo devedeset minuta ugranja, uz zaglavljenost na ekranu za izbor likova isto toliko dugo.

Adelio je zabeležio svoju trku za prvo mesto na svetu uz Twitch strim, dostigavši nivo 70 za oko dva sata i pedeset pet minuta. Finalni deo se dogodio u snežnim delovima Azure Span, jedne od najvećih zona World of Warcrafta ikada napravljenih. Sledeći događaj na koji će igrači World of Warcraft-a bez sumnje obratiti pažnju je trka Mythic Vault of Incarnates race za sezonu 1. Dragonflight-a. Slično kao Castle Nathria u Shadowlands, počeće oko sezone praznika 12. decembra.  Međutim, s obzirom da mnogi igrači još uvek ne mogu da se prijave, a ne i da putuju do Dragon Isles,  Blizzard-ov fokus je trenutno na rešavanju tehničkih problema nastalih prilikom lansiranja Dragonflight-a.

Nadajmo se da neće ostati dugo kao što će to bio slučaj sa Warlords of Draenor.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Broj igrača: 1-5 Trajanje igre: 45-60 minuta Uzrast: 14+
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC02279
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD

Slični članci

08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...
07.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Loš kraj filma može da nam pokvari osećaj koji imamo dok ga gledamo. Loš kraj knjige će učiniti da smo uzaludno proveli vreme u čitanju iste. D...
03.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Više od bilo kog drugog oblika medija, video igre poseduju duboku moć da vas uvuku u svoju priču i nateraju vas da postavljate pitanja, prepitujete se...