Vesti/Najnovije
15.01.2023.

Skull&Bones opet pomeren

Ubisoft dodatno otkazuje neke igre

Da li ćemo ove godine zaigrati Skull&Bone?

Čini se da ni Ubisoft nema odgovor na ovo pitanje. Ovaj gejming gigant je otkazao tri nenajavljene igre i ponovo odložio ovu svoju dugo očekivanu avanturu o piratima.

Objavljujući ove vesti, izjavili su da se „suočava sa velikim izazovima jer industrija nastavlja da se pomera ka mega-brendovima i dugotrajnim naslovima koji mogu da dopru do igrača širom sveta, preko platformi i poslovnih modela“.

Ubisoft je naveo da su proveli poslednje četiri godine pokušavajući da prilagodi svoje najveće brendove (Assassin’s Creed, Far Cry, Ghost Recon, Rainbow Six i The Division) ovim konvergentnim trendovima. „Međutim, igre iz ove investicione faze tek treba da budu puštene u prodaju, dok naša nedavna lansiranja nisu uspela onako kako se očekivalo."

Ubisoft he saopštio i da je prodaja softvera tokom ključne praznične sezone bila „izrazito i iznenađujuće sporija nego što se očekivalo“, a među igrama koje nisu ispunile očekivanja su Mario + Rabbids: Sparks of Hope i Just Dance 2023 .

Skull and Bones, koja je posle dosta prethodnih odlaganja trebalo da bude objavljena u martu, sada navode stiže rano  u Ubisoftovoj sledećoj fiskalnoj godini 2023-2024, koja traje od aprila ove do marta 2024. godine. Kompanija je navela da se „dodatno vreme već isplatilo i donelo impresivna poboljšanja njegovog kvaliteta, što je potvrđeno nedavnim testovima za reprodukciju“, i da očekuje da će „igrači biti pozitivno iznenađeni njegovom evolucijom“.

Verovati ili ne?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50199
Krajem 17. veka priče o legendarnom blagu na moru privukle su mlade ljude prognane...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Mario + Rabbids Sparks of Hope je saga o Mariu i Rabbids-ima, koji se udružuju u n...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Krajem 17. veka, priče o legendarnom blagu na moru privukle su mlade prognane iz celog ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD

Slični članci

08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...
07.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Loš kraj filma može da nam pokvari osećaj koji imamo dok ga gledamo. Loš kraj knjige će učiniti da smo uzaludno proveli vreme u čitanju iste. D...
03.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Više od bilo kog drugog oblika medija, video igre poseduju duboku moć da vas uvuku u svoju priču i nateraju vas da postavljate pitanja, prepitujete se...