Vesti/Najnovije
16.01.2023.

Last of Us Bug deformiše Ellie

Kažu da je zastrađujuće

Još jedan bug i igri The Last Of Us je isplivao na površinu, i ovog puta, Elino telo se uvrnulo na jeziv način.

Igrači su uočili razne greške u serijalu u prošlosti, toliko da je neko čak napravio The Last Of Us 2 kompilaciju koja prikazuje bug-ove. Objavljena 2013. godine, The Last Of Us je akciona avanturistička pucačina koja prati Joel-a and Ellie dok putuju po postapokaliptičnoj Americi dok sekriju i beže od mutiranih kanibala zvanih Clickers. Nakon ogromnog uspeha igre, programer Naughty Dog je objavio DLC pod nazivom The Last Of Us: Left Behind, koji je poslužio kao prequel fokusirajući se na Ellie i njenu pozadinu, i nastavak The Last Of Us 2 iz 2020.

Trenutno je popularna video igra adaptirana u HBO seriju sa Pedrom Paskalom kao Džoelom i Belom Remzi kao Eli. Ali, kao što bi mnogi igrači znali, čak i kritično hvaljene igre nisu sigurne od grešaka tj. bug-ova koje se graniče sa urnebesnim i jezivim. Igrač Last Of Us Exact_Amphibian_434 je nedavno primetio jednu koja je ispružila Elino telo dok je jahala Callus, zbog čega su joj se noge iskrivile i lice unakazilo. To je zastrašujući prizor, ali igrač je to prokomentarisao natpisom: „Nadam se da je Eli dobro."

 

Drugi fanovi The Last Of Us su u komentarima objavili svoje šale o grešci, rekavši da Elin imunitet ima svoje nedostatke i da Remzi ne bi mogla da uradi ovaj štos u seriji. Jedan komentar navodi da su Ellie preuzele gljivice, pozivajući se na činjenicu da je TV serija Last Of Us zamenila virus koji širi infekciju gljivicama, što je naišlo na pomešane onlajn reakcije dugogodišnjih fanova.

Ovo nije prvi put da je Eli postala žrtva greške u igri. Još u novembru, igrač Proof-Summer1011 je podelio snimak ekrana Eli koja liči na demona sa svojim tamno crnim telom i mrtvim, praznim očima. Fanovi The Last Of Us će verovatno videti još ovih grešaka, ali ih definitivno one ne sprečavaju da ponovo igraju igru i iskuse bujnu emociju priče. Neko bi bi čak rekao da greške dodaju zabavni element obema The Last Of Us igricama, sve dok ih ne razbiju u potpunosti.

Sa zvaničnom premijerom HBO serije, The Last Of Us bi mogao ponovo da se pojavi sa novim fanovima koji će potencijalno preuzeti igru kako bi je sami iskusili. To je isti obrazac koji je video Cyberpunk 2077 kada je dostigao prekretnicu u prodaji nakon uspeha Netflix serije Cyberpunk Edgerunners. Takođe pomaže to što će The Last Of Us biti dostupan na PC-u ovog marta, a nadamo se da će njegov nastavak slediti njegov primer u budućnosti.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4889
Doživite post-apokaliptični svet opet! Intenzivna i emotivna avantura te očekuje. Poruč...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.799,00 RSD
Vrsta
Nova
4.799 ,00 RSD
Korišćena
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4040
PS4 The Last Of Us Remastered
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50221
Doživi emocionalno pripovedanje i nezaboravne likove Eli i Džoel  u The Last of Us...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Korišćena
6.499 ,00 RSD

Slični članci

05.
Aug.
2022.
Playstation
Naughty Dog je izbacio kratak video u kojem upoređuje scene iz PS4 verzija igre sa Remake verzijom za PS5.
18.
Jul.
2022.
Playstation
Iako je rad na ovoj igri jedna od najlošije čuvanih tajni u gejming industriji, Noughty Dog i dalje mudro ćuti a internet su preplavile slike iz trejl...
19.
May.
2022.
Vesti/Najnovije
I serija i igra!